Punaseetriöljy, 30 ml

Punaseetriöljy, 30 ml
16,95 €
( 565,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Huippusuosittu punaseetriöljy taas saatavilla!

Yksityiskohdat

Huippusuositun, vaatteita suojaavan punaseetrin teho perustuu puussa luontaisesti olevaan öljyyn. Punaseetrin raikas ominaistuoksu johtuu sekin juuri öljystä, joka raikastaa ja samalla suojaa arvokkaat vaatteet. Punaseetriöljyä voit esimerkiksi sivellä vesiväripensselillä lattialistoihin tai hyllynreunuksiin. Punaseetriöljyllä voi myös helposti uudistaa tuoksunsa menettäneiden punaseetripuupalasten tehon.

Pohjois-Amerikan itäosissa kasvava punaseetri (aromatic Eastern red cedar) tunnetaan jo siirtomaa-ajoilta erinomaisena luonnollisena vaatteita suojaavana puuna. Intiaanien käyttämän, heikosti lahoavan puun ominaisuudet keksittiin pian myös Euroopasta tulleiden puuseppien toimesta ja punaseetristä alettiin valmistaa mm. matka-arkkuja ja muun muassa säilytyslaatikoita villavaatteille.

Punaseetri on täysin myrkytön, lisäaineeton ja kemikaalivapaa tuote. Se on turvallinen myös lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa. Jotta punaseetrin ominaisuudet saataisiin parhaiten esiin, tulee vaatteet ja säilytystilat puhdistaa huolellisesti ennen seetrituotteen käyttöönottoa.

Punaseetri on luonnollinen ja kestävä valinta. Teho säilyy puussa jopa vuosia. Uudista tuoksu tarvittaessa (noin vuoden välein) avaamalla puun syyt keskikarkealla hiekkapaperilla tai käytä muutama tippa punaseetriöljyä suoraan tuotteelle uudistaaksesi sen tehon.

Punaseetriä on saatavana mm. renkaina, palloina, lastuina, palikoina sekä poikkipuullisena vaateripustimena.

Lisätiedot

  • EAN: 6430028980048
  • Ainesosat: 100 % eteerinen punaseetriöljy
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Punaseetri
  • Ominaisuudet: biohajoava