Ihoöljy vauvoille ja lapsille, 85 ml

Ihoöljy vauvoille ja lapsille, 85 ml
14,95 €
( 175,88 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Suojaa ja ravitsee herkkää ihoa.

Yksityiskohdat

Pehmentävä, rauhoittava ja hellävarainen öljy päivittäiseen hoitoon ja hierontaan. Suojaa, ravitsee ja hoitaa herkkää lapsen ihoa.

SISÄLTÄÄ: Ravitsevina balttialaisina kasveina - tyrniä, ruusunmarjaa.

KÄYTTÖ: sivele hellävaraisin hierovin liikkein lapsesi iholle.

EI hajusteita. EI säilöntäaineita. EI keinotekoisia aineosia. Dermatologisesti testattu.

Se tuli meille samalla tavalla kuin lapset yleensä tulevat. Kun kerran olimme vapaita ja leikkisiä, me kadehdimme luontoa sen kauneudesta. "Kuinka voit olla niin kaunis?" me kysyimme luonnolta. Ja niin luonto toi meille MÁDARAN.

Ja sitten ihme tapahtui. Eräänä aamuna herätessämme huomasimme, että kauneus ei olekaan enää ainoa asia josta huolehdimme. Ja niin me palasimme luontoon ja kysyimme siltä: "Voitko huolehtia lapsistamme yhtä viisaasti ja hellävaraisesti kuin huolehdit omista pienistä kukkasistasi?" Ja niin luonto toi meille MÁDARA ecobabyn.

MÁDARA ecobaby on luonnonihme - juuri kuten sinun lapsesi. Puhdas ja luonnollinen tuote, jonka kukat ja yrtit ovat kasvaneet balttialaisilla luomutiloilla. Aivan kuten MÁDARA, MÁDARA ecobaby tuotteet on sertifioitu kansainvälisten ECOCERT standardien mukaisesti. MÁDARA ecobaby tuotteiden aktiiviaineina käytetyt kukka- ja yrttiuutteet ovat mietoja ja tasapainoisia tuodakseen vain parasta hoitoa lapsen ohuelle ja herkälle iholle - aina ensimmäisistä päivistä alkaen koulutielle asti.

MÁDARA ecobaby on seikkailu. Aivan kuten tuuli kuiskailee satuja pienille kukkasille, samoin MÁDARA ecobabyllä on satu lapsellesi - sadun alku löytyy pakkauksen kyljessä olevassa piirroksessa, mutta saatte päättää tarinan jatkosta yhdessä lapsesi kanssa. Niin että jokainen hetkenne kylvyistä voiteen levitykseen on iloinen seikkailu.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009820828,4751009822839
 • Ainesosat: INCI:

  Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hydrogenated Macadamia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cera alba*, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Lecithin, Hippophae Rhamnoides (Sea buckthorn) Fruit Extract*, Rosa Canina (Rose hip) Fruit Extract*, Aroma, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Limonene**, Geraniol**, Coumarin**, Linalool**, Citronellol**

  * = raaka-aineet luomutuotantoa
  ** = aitoja mineraalipigmenttejä

  100% raaka-aineista luonnollista alkuperää
  80% raaka-aineista luomutuotantoa
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Vartaloöljyt
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka