Hiustenselvityssuihke, 200 ml

Hiustenselvityssuihke, 200 ml
17,95 €
( 89,75 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Tukan puolella takkuja vastaan!

Yksityiskohdat

Suit sait selviksi kuohkeinkin kuontalo! Takuille kyytiä annetaan käden käänteessä tätä koko perheen hiuksille tarkoitettua selvityssuihketta käyttämällä.

Cattier-sarjan hiustenselvityssuihke selättää takut ja sopii kaikille hiustyypeille. Hiuksiin jätettävä selvityssuihke helpottaa hiuksien kampaamista latistamatta hiuksia. Selvityssuihke suojaa ja vahvistaa hiuksia - ja selvittää takut tehden hiuksista pehmeät ja kiiltävät.

Silikoniton, ECOCERT-sertifioitu. Sopii yli 3-vuotiaille. 

Hiustenselvityssuihkeen käyttö:

Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin tarpeen mukaan. Ei tarvitse huuhdella.

”Ooh la la Mademoiselle”, luonnonkosmetiikkaa suoraan Pariisista! Cattier-Paris, yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkabrändeistä on nyt Suomessa ja Ruohonjuuressa. Visionääri, Pierre Cattier perusti yrityksen 1968 ja aloitti uransa kehittämällä savesta kosmetiikkatuotteita. Tänä päivänä Cattier brändin alla on laaja valikoima COSMEBIO-sertifioituja ihonhoito, hygienia ja kauneustuotteita, joissa yhdistyvät luonnonmukaisuus, innovaatio, korkealuokkaiset raaka-aineet sekä hyvä hinta.

Lisätiedot

 • EAN: 3283950917858
 • Ainesosat: INCI: Aqua, Polyglyceryl-10 Laurate, Isoamyl Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, PCA Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol.
  *=Ingredients from organic farming
  99% of the total is from natural origin
  20% of the total ingredients are from organic farming
 • Alkuperämaa: Ranska
 • Tuotetyyppi: Hiuksiin jätettävät hoitoaineet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka