Kankainen yöside, valkea

1 kpl
Kankainen yöside, valkea
1 kpl
9,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Kotimainen kangasside on kestävä valinta.

Yksityiskohdat

Luomupuuvillaa! Maijat -kangassiteet ovat mukava ja pehmeä kuukautissuoja itsestään ja luonnosta välittävälle naiselle! Siteiden luonnonkuituiset materiaalit ovat hengittäviä ja ne voivat ehkäistä hiiva- yms. ongelmia. Siteiden pinta on ihoystävällistä luomu tai bambupuuvillaa, imuosassa on pehmoinen ja imukykyinen kotimainen bambufleece. Maijat- terveyssiteiden alapuoli on puuvillaa, joka pitää yhdessä nepparikiinnityksen kera siteet hyvin paikoillaan.

Maijat -kankaiset terveyssiteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen, joka on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus.

Allergiatunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

Kosteussulkukankaana on käytetty polyuretaanilaminoitua 100% polyesteria. Pese siteet 60°C:ssa joko pesukoneessa tai käsin ja kuosittele ne kosteana. Ei rumpukuivausta, ei valkaisua - ne kuluttavat siteesi pilalle ennen aikojaan.

Siteen pituus noin 33 cm, leveys siivekkeiden kohdalta noin 22 cm (siivekkeet taitettuna 8-9,5 cm). Koska siteet valmistetaan käsityönä, pientä heittoa voi ilmaantua.

Huom. Pakkaus sisältää yhden siteen.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 1 kpl
  • EAN: 6430024812350
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yösiteet
  • Ominaisuudet: luomu