Rakkauden rohdot, S. Piippo

Rakkauden rohdot, S. Piippo

Normaali hinta: 29,90 €

Special Price 23,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Rohdoksien professorin oiva uutuuskirja vie rakkauden saloihin!

Yksityiskohdat

Sinikka Piippo tuo legendaarinen kasvitieteen professori on kirjoittanut taas uuden kirjan!
Tämä todella mielenkiintoinen kirja avaa kasvien saloja lemmenrohtoina. 

Kirja käy yksityiskohtaisesti läpi satoja yrttejä ja kuinka ne vaikuttavat kehoosi ja mieleesi perustuen tutkimustuloksiin.

Useimmille perinteisesti lemmenrohtoina eli afrodisiakkeina käytetyille kasveille todellakin löytyy käyttöperuste. Ne joko vaikuttavat fysiologisesti sukuelimiin, tai ne sisältävät aineosia, joilla on välillistä vaikutusta seksuaaliseen kykyyn niiden terveysvaikutusten vuoksi.
Kirjassa esiteltävät kasvit auttavat muun muassa yleiskuntoon, vireyteen, masennukseen, haluttomuuteen, erektiohäiriöihin, virtsa- ja eturauhasvaivoihin, vaihdevuosi- ja kuukautisvaivoihin sekä diabetekseen ja sydämen ja verisuoniston kuntoon.
Kirjassa esitellään myös nykypäivänä myynnissä olevat lemmenrohtokasvit ja -tuotteet. Kirja antaa myös ohjeita ruokien, juomien, hajusteiden ja voiteiden valmistukseen.
Lisäksi katsahdetaan lemmenrohtojen historian moninaisuuteen, käydään läpi tärkeät ravintoaineet ja kerrotaan, miten elimistömme toimii hermoston ja hormonien osalta, miten rakkauden rohdot vaikuttavat elimistössämme sekä millä kaikilla tavoilla kasveja voi näihin tarkoituksiin käyttää.

Lisätiedot

  • EAN: 9789523127906
  • Alkuperämaa: Suomi