Herkän vatsan kokkikoulu, kasvisherkut

Herkän vatsan kokkikoulu, kasvisherkut
29,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Oivallinen opus vatsaystävällisten kasvisruokien loihdintaan!

Yksityiskohdat

Pauliina Tervon Herkän vatsan kok­ki­kou­lu - Kas­vis­her­kut on käytännönläheinen ja innostava ylistys luon­to­äi­din kaikkein maukkaimmille an­ti­mil­le. Kau­niis­ti ku­vi­te­tun, opastavan ja tekemään houkuttelevan kirjan äärellä muun muassa vil­liin­ny­tään vi­han­nek­sis­ta, mar­jois­ta ja he­del­mis­tä!

Herkän vatsan kokkikoulu -kasvisherkut kirjan avulla opit kuinka pienellä vaivannäöllä FODMAP-ruokavaliosta voi saada todella monipuolisen ja mahtavan maukkaan. Monella vegaanilla /kasvissyöjällä voi olla vaikeaa noudattaa FODMAP-ruokavaliota, koska palkokasvit ovat iso ongelma herkälle vatsalle. Idättämällä ja versottamalla saadaan palkokasvien ravintoaineet maksimaalisesti kropan hyötykäyttöön tavalla, josta herkkä vatsakin tykkää. Yhtenä kirjan opetuksista komeileekin se, ettei herkkävatsaisenkaan tarvitse luopua tai luistaa kasvisruokavaliosta ruuansulatushaasteidensa takia. 

Pauliina Tervon toimivien ja innovatiivisten re­sep­tien avulla opit kok­kaa­maan vatsaystävällisesti FOD­MAP-ruo­ka­va­lioon sopivia kas­vis­ruo­kia ja li­sää­mään ruo­an­lait­toon pa­ran­ta­via yrttejä ja hoi­ta­via maus­tei­ta. Herkän vatsan kok­ki­kou­lu-kir­jas­ta löydät varsin vaivattomasti makuhermoja hellivät kas­vis­her­kut kaik­kiin ti­lan­tei­siin aina ka­pi­noi­van vatsan le­pyt­tä­mis­ruois­ta juh­la­pöy­dän herk­kui­hin. Tämän mainion keittokirjan kaikki re­sep­tit sopivat myös glu­tee­ni­ton­ta ja mai­do­ton­ta ruo­ka­va­lio­ta nou­dat­ta­vil­le.

Re­sep­ti­vel­ho­nakin laajalti tun­net­tu Pau­lii­na Tervo kir­joit­taa FOD­MAP-keit­tiö­ni -blogia ja vetää suo­sit­tu­ja Herkän vatsan kok­ki­kou­lu­ja. Ei olekaan ihme, että Herkän vatsan kok­ki­kou­lu - Kasvisherkut kirja on mitä oivallisin opus mahaystävällisiin keittiötekoihin. Suosittelemme suurella sydämellä!

Kirja on nidottu ja pitää sisällään 200 sivua.

Lisätiedot

  • EAN: 9789522606686
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ruokakirjat
  • Diet: gluteeniton