Ruotsin tipat, 100 ml

Ruotsin tipat, 100 ml
19,99 €
( 199,90 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Vahvistavaa apua luonnosta

Yksityiskohdat

Frantsilan klassikkomainion omaavat Ruotsintipat ovat yli 150-vuotias karvasyrttiuute, jota suosittelemme erityisesti ruuansulatustaan ja elinvoimansa erinomaisuutta silmälläpitävälle.

Tämän tuotteen sisältämä väinönputki (Angelica archangelica) on Suomen Lapin perinteinen yrtti, joka tukee hengitysteiden terveyttä, ryhdistää ruuansulatusta, suojelee maksaa ja auttaa kehoa taistelemaan taidunaiheuttajia vastaan.

Ruotsintippojen käyttö ja annostus: Aikuisille 10 - 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera tai ulkoisesti muutama tippa iholle suoraan tai hauteeksi.

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. uotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040336
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Alcohol (alkoholi)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri, uutos)* Angelica archangelica (väinönputken juuri ja lehti, uutos)* Angelica sylvestris (karhunputken lehti ja juuri, uutos)*, Curcuma longa (kurkumanjuuri), Teucrium hyrcanicum (teurikka), Chrism (mirhami), Carlina acaulis (kurho), Crocus sativus (sahrami).

  * = Luomua
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen