Voidemainen parfyymi, Artist, 5 g

Voidemainen parfyymi, Artist, 5 g
24,95 €
( 4 990,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Elämäniloa ja energiaa!

Yksityiskohdat

Sabe Massonin taiteellisen raikas Artist-tuoksu tuo mieleen elämänilon - ja ikuisen kesän! Raikas ja kiehova tuoksu saa sinut pystymään parhaimpaasi! Pidä pääsi pystyssä - aurinko paistaa ihan aina myös risukasaan!

Sabé Masson Soft Perfume hoitavat parfyymistickit ovat hoitoparfyymia, jonka sipaiset hellästi ihollesi. Se on luonnollinen, voidemainen parfyymi ilman alkoholia ja parabeenejä. Sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

Pieni parfyymistick on helppokäyttöinen, hyvinlevittyvä naisellisen hienostunut tuoksuvoide. Tunne tuoksun hyväily ihollasi joka päivä! Pakattu kauniiseen ylelliseen pakkaukseen, jonka voit sujauttaa kätevästi kassiisi!

Kuinka käytät?
Soft Perfumea sipaistaan niskaan, ranteisiin tai minne vain, missä haluat parfyymin tuoksun.

Sabe Massonkin voidemainissa parfyymeissä on luonnonkosmetiikkapohja, mutta tuoksut ovat synteettisiä - parhaiden ranskalaisten parfymöörien suunnittelemia.

Vegaaninen.

Huomaathan, etteivät Sabe Masson -tuotteet ole luonnonkosmetiikkaa, koska ne omaavat synteettisen tuoksun. Tämän ominaisuutensa vuoksi hienostuneet tuoksut toki pysyvät iholla kauemmin.

Lisätiedot

  • EAN: 3760226990031
  • Ainesosat: COCO-CAPRYLATE, CANDELILLA CERA (EUPHORBIACERIFERA) WAX, OLUS (VEGETABLE) OIL, PARFUM (FRAGRANCE),COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA WAX) CERA, BUTYROSPERMUMPARKII (SHEA BUTTER), TOCOPHEROL, D-LIMONENE, EUGENOL
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Hajuvedet
  • Ominaisuudet: vegaaninen