Yrttikylpy, 2 x 10 g, 20 g

Yrttikylpy, 2 x 10 g, 20 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava maakunta vegaaninen
Rentoudu ja uudistu kotimaisten yrttikylvyn avulla!

Yksityiskohdat

"Tässäpä saunaseuralaiseksesi elämyksellinen, aisteja avaava yrttikylpy. Laadukkaassa kylpyaineksessa uudistavia tenhojaan taikovat koivunlehti, siankärsämö, nokkonen ja katajanmarja.

Näistä luontomme parhaista aineksista loihtiman, suomalaisen yrttikylvyn metsäiset ja kesäiset tuoksut kutsuvat levähtämään kansanperinteidemme tyyssijaan – saunaan.

Kuten tiedämme: sauna on monille suomalaisille pyhä paikka, jossa kylvetään, puhdistaudutaan, löylytellään, lämmitellään ja ennen kaikkea rentoudutaan.

Koivunoksista sidotulla vastalla vastominen saunan lempeässä lämmössä onkin yksi kaikkein perinteikkäimmistä kauneus- ja hemmottelurituaaleistamme. Ei olekaan ihme, että saunomiseen liittyy kahmalokaupalla monenlaisia uskomuksia ja mystiikkaa - aina kiukaan hengestä pahojen henkien karkottamiseen saakka.

Tämänkin raikastavan kylpyaineksen sisältämiä koivunlehtiä on käytetty kansanperinteessämme myös yrttiteenä puhdistuskuuriluontoisesti. Kehon puhdistumista tehostaa kova kimara kotimaisten yrttien ylimystöä: siankärsämö, nokkonen ja katajanmarja. Kotimainen yrttikylpy puhdistaakin kehoa, rauhoittaa väsyneitä jalkoja ja käsiä sekä pehmentää lempeästi ihoa. Uudistavat ja rentouttavat vaikutukset tunnet taatusti kylvyssä käytyäsi!

Yrttikylvyn käyttöohje:
Laita yrttipussi kuumaan veteen ja anna liota n. 20–30 min. Tee itsellesi sopivanlämpöinen kylpy- tai pesuvesi. Haudo yrttikylvyssä jalkojasi tai käsiäsi 10-15 minuuttia tai ota pidempi kokovartalokylpy. Yrttikylpy sopii erinomaisesti saunan yhteydessä käytettäväksi. Voit myös levittää pesusienellä hautuneen yrttikylvyn ihollesi ennen saunaa. Saunomisen jälkeen riittää ihon huuhtelu pelkällä vedellä, saippuaa et yrttikylvyn kanssa tarvitse. Voit käyttää samaa pussia 2–3 krt. Purista pussista ylimääräinen vesi pois ja kuivata täysin kuivaksi vaikkapa saunan jälkilämmössä."

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710238
  • Ainesosat: Ainesosat: koivunlehti, siankärsämö, nokkonen, katajanmarja.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kylpyaineet
  • Ominaisuudet: biohajoava, maakunta, vegaaninen