Magnesium-kylpyhiutaleet, 1 kg

Magnesium-kylpyhiutaleet, 1 kg
21,90 €
( 21,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Hetkessä helpotusta mm. väsyneille jaloille!

"Monikäyttöisiä hiutaleita. Saat magnesiumliuoksen suihkepulloon kun liuotat 1dl puhdasta vettä 1dl magnesiumhiutaleita! Tätä voi suihkia suoraan iholle imeytyväksi."

- Mikko

“Näitä voi käyttää myös sisäisesti! Jos tykkää salmiakista, nääkin varmaan kirpsakan salmiakkimaisen makunsa takia menee. Ihan superriittoisa magnesium, laitan iltaisin yhden hiutaleen kielen alle ja toimii!”

-Roosa

"Nordic Health -magnesiumkylpyhiutaleet ovat tuote, jota voi käyttää sekä ulkoisesti ja sisäisesti - yes please! Ihana hemmotteluhetki pitkän treeniviikon päätteeksi on lämmin jalkakylpy magnesiumhiutaleilla terästettynä. Kylvyn jälkeen maistuu uni, eivätkä lihaskrampit tai -jumit kiusaa. Nordic healthin puhallettava jalkakylpyastia on myös loistava reissuun!"

- Erika Rautiainen, kilpa-aerobic:aaja ja Ruohonjuuren asiakas 

 

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Harper's Bazaar -lehti valitsi NordicHealth Magnesium-kylpyhiutaleet "Paras kylpysuola"-palkinnon saajaksi Best of the Best Beauty Awards 2018 -äänestyksessä? Eikä mikään ihme!

Magnesiumhiutaleet tuovat helpotusta lihasjumeihin ja tukea lihasten palautumiseen! Käsille, jaloille ja koko keholle sopivat magnesiumkylvyt toimivat hyvin magnesiumin tehotankkaukseen ja auttavat samalla lihasten palautumisessa.  Sopii myös lapsille ja vauvoille, muutama hiutale kylpyveteen!

Magnesium-hiutaleilla rikastettu jalkakylpy virkistää väsyneet ja turvonneet jalat mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen. Magnessium-hiutaleiden rentouttava vaikutus auttaa nukkumaan yöt hyvin. Kylve kolotukset pois!

Nämä magnesium-hiutaleet ovat niin puhtaita, että niitä voi jopa syödä!

Magnesium-hiutaleet ovat luonnon magnesiumia, joka louhitaan 2,5 km syvyydestä yli 250 miljoonaa vuotta vanhasta Zehcstein merestä. 

Kylpiessä magnesium, välttämätön kivennäisaine, imeytyy suoraan ihon läpi kudoksiin. Magnesium auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja, joka taas vähentää lihasjumeja ja kramppeja.

Käyttö: 
Laita vatiin lämmintä vettä nilkkoihin asti ja lisää veteen n. 1 dl magnesiumhiutaleita. Kylvetä jalkoja magnesiumkylvyssä 20 minuuttia ja rentoudu! Voit käyttää kylpyhiutaleita myös käsi-ja tai kokovartalo kylpyihin. 

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5060148520339
  • Ainesosat: 100% luonnonmagmesiumia (Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate). Magnesiumkloridipitoisuus on 47 %.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: vegaaninen