Epsom-kylpysuola, Recover, 1000 g

Epsom-kylpysuola, Recover, 1000 g
11,95 €
( 11,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen

Treenaajalle hemmottelevaan toipumiseen

"Westlab Recover-kylpysuola on tuoksultaan ihana raikas ja toiminnaltaan tehokas. Se onkin lempparin kuntosalitreenin tai lenkin jälkeen! Olen saanut Recover-kylpysuolalla ryyditetyistä jalkakylvyistä selkeää helpotusta kipeisiin jalkoihini. Lapseni kasvukipujen lievittämisessä Recover-kylpysuola on myös toiminut paremmin kuin hyvin. "

- Ciia

Yksityiskohdat

Jos elämäntyylisi on eläväistä sorttia ja kaipaat lepoa ja rentoutumista, tässä sinulle kylpysuola kovimmasta päästä!

Kylpysekoituksen hemmottelevat ainesosat saavat kroppasi kireydet tiehensä ja hermosi hyräilemään. Epsom-suola sisältää magnesiumia, joka auttaa lihaksia palautumaan, eteeriset öljyt eucalyptus ja valkosalava kehoa ja mieltä virkistymään ja arnikki kipuja ja särkyjä lieventymään. Ropsauta kylpyveteesi ja rentoudu toden teolla!

Käyttö: Lisää 2 - 3 kourallista lämpimään kylpyveteen tai 2 - 3 ruokalusikallista jalkakylpyyn.

Käytäthän tätä tuotetta vain ulkoisesti ja vältäthän tuotteen joutumista silmiin. Ethän käytä tuotetta rikkinäisellä iholla etkä raskaana ollessasi tai imettäessäsi. Jos ihosi ärsyyntyy, lopeta kylpeminen ja huuhtele ihosi runsaalla vedellä. Jos ihoärsytys tästä huolimatta jatkuu, hakeuduthan lääkäriin. 

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

 

Lisätiedot

  • EAN: 5060209111209
  • Ainesosat:

    Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Salix Alba (white willow) bark extract, Arnica Montana Flower Extract, Cedrus Atlantica (cedarwood) Bark Oil, Eucalyptus Globulus (eucalyptus) Leaf Oil, Piper Nigrum (black pepper) Fruit Oil, Menthe Viridis (spearmint) Leaf Oil, Limonene*. * = naturally occuring in essential oils.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kylpyaineet
  • Ominaisuudet: vegaaninen