Epsom-kylpysuola, Cleanse, 1000 g

Epsom-kylpysuola, Cleanse, 1000 g
11,95 €
( 11,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen

Puhdistu ja virkisty kylpemällä!

"Westlab Cleanse-kylpysuola tuoksuu ihanalta! Itse olen käyttänyt sitä jalkakylvyissä ja huomannut, että se puhdistaa ja virkistää sekä vie turvotusta pois jaloista. Tämä on mahtava tuote esimerkiksi työpäivän jälkeen, jos jalat ovat väsyneet  ja turvonneet."

- Ciia

Yksityiskohdat

Voiko kylpeminen olla enää ihanampaa? Tämä hellivä kylpysekoitus nakkaa kuonat kehostasi ja virkistää olemustasi verrattomasti.

Sipsakka sekoitus epsom-suolaa, himalajansuolaa, sitruunan ja greipin eteerisiä öljyjä sekä merileväuutteita heleyttävät ihoasi ja hemmottelevat kehoasi ja mieltäsi niitä puhdistaen ja virkistäen. 

Käyttö: Lisää 2 - 3 kourallista lämpimään kylpyveteen tai 2 - 3 ruokalusikallista jalkakylpyyn. 

Käytäthän tätä tuotetta vain ulkoisesti ja vältäthän tuotteen joutumista silmiin. Ethän käytä tuotetta rikkinäisellä iholla etkä raskaana ollessasi tai imettäessäsi. Jos ihosi ärsyyntyy, lopeta kylpeminen ja huuhtele ihosi runsaalla vedellä. Jos ihoärsytys tästä huolimatta jatkuu, hakeuduthan lääkäriin. 

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060209111216
  • Ainesosat:

    Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Sodium Chloride (Himalayan Salt), Palmaria Palmata (algae) Extract, Alaria Esculenta (Seaweed) Extract, Cedrus Atlantica (cedarwood) Bar Oil, Citrus Limon (lemon) Peel Oil, Pelargonium Graveolens (geranuim) Leaf Oil, Litsea Cubeba (may chang) Fruit Oil, Rosa Damascena (rose) Flower Extract, Citrus Grandis (grapefruit) Peel Oil, Cymbopogon Schoenanthus (lemongrass) oil, Parfum**, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*. * = naturally occuring in essential oils, ** = of natural origin.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kylpyaineet
  • Ominaisuudet: vegaaninen