GuaSha-hierontakivi, ruusukvartsi (guasha)

GuaSha-hierontakivi, ruusukvartsi (guasha)
14,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

GuaSha: rentouttaviin hetkiin ja hemmotteluun!

"Kasvojen pieni aamupöhö saa kyytiä virkistävällä ja turvotusta laskevalla guashahieronnalla. Imeytän kosteuttavat seerumit ja öljyt ihoon guashan avulla. Ihostani tulee täyteläisempi, kirkkaampi ja eloisampi! Lisäksi gusahalla voi rentouttaa esimerkiksi kireitä leukalihaksia ja jumeja.”

- Maria

“Kaunis guasha kruunaa illan kasvojenhoitohetken ja auttaapa tämä myös poistamaan vartalon alueen lihaskalvojumeja!”

- Salla

Yksityiskohdat

Tässäpä mitä mainioin tuote rentouttavaan hierontaan! Tämä kaunis Infinitan Gua Sha ruusukvartsi -hierontalasta sopii erinomaisesti kasvojen ja vartalon hierontaan.

Kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa, mikä taas puolestaan auttaa ihoa toipumaan ja palautumaan ympäristön stressitekijöiltä. Kirkastaa ja tasoittaa.

Käyttö kasvohieronnassa: Voit levittää mieleistäsi kasvoöljyä tai -voidetta iholle ennen hierontaa. Käsittele kasvojen ihoa aina hellävaraisesti. Kasvohierontaa voidaan toistaa päivittäin, muutama minuutti kerrallaan. Paina hierontalasta napakasti ihoa vasten, älä kuitenkaan venytä ihoa.

Gua Sha -hierontalasta on myös erinomainen ja tehokas apu koko kehon hierontaan. Hieronta aktivoi nesteaineenvaihduntaa, helpottaa lihaskipuja ja avaa lukkoja sekä lihaskalvoja. 

Käyttö vartalon hieronnassa: Voit levittää mieleistäsi öljyä tai voidetta iholle ennen hierontaa. Hiero lihasjumeja napakasti, ei kuitenkaan kivuliaasti. Huomioithan, että lihasten hieronnasta voi joskus tulla jälkiä ihoon, niiden pitäisi kuitenkin hävitä muutamassa päivässä. Käytä Gua Sha -hierontakiviä tarpeen mukaan.

Gua Sha -hierontakivet voi puhdistaa vedellä. Käsittele kiveä varoen, vältä kolhuja. Huomioithan, että hierontakivet ovat luonnontuote, eli niiden väri, säröt ja luonteet voivat luontaisesti vaihdella.

Materiaali: Ruusukvartsi
Mitat: noin 10 cm x 5 cm

Lisätiedot

  • EAN: 6430034201373
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Gua sha