Ekohammasharja, pride

Ekohammasharja, pride
4,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava

Iloinen hymy ja loistavat hampaat 

Yksityiskohdat

umble Brush Ekohammasharja on kestävä valinta! Humble Brush hammasharjojen harjakset ovat testatusti BPA (bisphenoli-A) vapaita. 
Harjasten materiaali on nylon-6.

Humble Brush hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa bambua. Bambu on maapallon nopeimmin kasvava materiaali. Se on luonnostaan antibakteerista, eikä sen viljelyssä tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hammasharjan varreksi bambu sopii loistavasti, sillä se on luonnostaan luistamatonta materiaalia. Kokonaisvaltainen ekologisuus jatkuu myös pakkauksessa: harja on pakattu läpinäkyvään ja biohajoavaan, täysin kasvipohjaiseen kääreeseen. Harjan pahvipakkaus on tehty 100 % kierrätysmateriaalista.

Humble brushin varren voi katkaista kompostiin,  mutta harjaksia valitettavasti ei, vaan ne kuuluvat energia- tai sekajätteeseen.

Jokaisesta myydystä harjasta Humble Brush lahjoittaa osan kehitysapuun Humble Smile Foundationin kautta

Valitse omasi kuudesta värivaihtoehdosta: sateenkaari, sininen, purppura, keltainen, musta ja valkoinen. Kaikki aikuisten harjat ovat pehmeitä (soft). Humble Brushin harjausote on ergonominen ja muotoilu yksinkertaisen tyylikäs.Ympäristöystävällinen bambuharja kestää aivan yhtä pitkään massatuotetut muoviharjatkin.

Humble Brush ei häviä "tavallisille hammasharjoille" missään suhteessa - mutta voittaa ne eettisyydessä, ekologisuudessa ja tyylissä 6-0!

Lisätiedot

  • EAN: 7350075693564
  • Ainesosat:

    Materiaali: kestävästi viljelty bambu, nylon -6

  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Hammasharjat
  • Ominaisuudet: biohajoava