Pyykkietikka, piparminttu, 600 ml

Pyykkietikka, piparminttu, 600 ml
7,95 €
( 13,25 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava maakunta vegaaninen
Ruohonjuuren paras pesuaine: Pyykkietikka päihittää huuhteluaineet!

"Ihanaa saada vihdoin raikkaita treenivaatteita myrkyttömästi! Olen aivan hurahtanut Ole hyvä -pyykkietikoihin ja suosikki on aivan ehdottomasti piparminttu. Jättää vaatteet ihanan pehmeiksi sekä miedon ja raikkaan tuoksuisiksi. Enää ei ole paluuta huuhteiluaineisiin, sillä etikan teho on moninkertainen! Plussaa kauniista pullosta sekä täyttöpakkauksista."

- Erika Rautiainen, kilpa-aerobic:aaja ja Ruohonjuuren asiakas

"Olen aina käyttänyt huuhteluainetta lakana- ja pyyhepyykkiin tuomaan raikkautta ja pehmeyttä. Siirryin pyykkietikkaan ja huomasin eron olevan aika suurikin! Pehmeää ja raikasta luontoa ja ihmistä kunnioittaen!"

- Hanna

"Ehdoton pyykkipäivän kaveri - vähentää sähköisyyttä, pehmentää lakanat ja pyyhkeet eikä jätä vahvaa tuoksua jälkeensä."

- Irina

"Raikastaa ja pehmentää pyykin ihanaksi ja täyttöpalvelua hyödyntämällä vähentää muovijätettäkin mukavasti! :)"

- Jeni

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Ruohonjuuren henkilökunta valitsi Ole Hyvä -sarjan pykkietikat vuoden parhaiksi pesuainetuotteiksi?

"Kotimainen ja ekologinen pyykkietikka on pyykkivuorikiipeilijän paras kaveri, joka päihittää huuhteluaineet 6-0. Varsin simppeli Ole hyvä -pyykkietikka tekee tekstiileistä ihanan pehmeitä, vähentää pyykin sähköisyyttä ja poistaa pesuainejäämät. Pyykkietikka myös kirkastaa kirjopyykin värit ja suojaa samalla valkopyykkiä kellastumiselta. Se myös ehkäisee saostumien muodostumista pyykkikoneeseen. Pyykkietikka on monipuolisesti hyvä valinta”, raati kiteyttää kehunsa.

Tämä Ole Hyvä-sarjan kotimainen ja ekologinen pyykkietikka on ryyditetty raikkaalla piparmintun tuoksulla. Ympäristöystävällinen pyykkietikka korvaa kätevästi huuhteluaineen! Se onkin pyykkivuorikiipeilijän paras kaveri.

Ole Hyvä -pyykkietikan käyttö ja sen hyödyt:

Varsin simppeli pyykkietikka tekee pyykistä ihanan pehmeän, vähentää sen sähköisyyttä ja poistaa pesuainejäämät. Pyykkietikka myös kirkastaa kirjopyykin värit ja suojaa samalla valkopyykkiä kellastumiselta. Se myös ehkäisee saostumien muodostumista pyykkikoneeseen.

Ole Hyvä -pyykkietikan annostelu: Laita kolme korkillista pyykkietikkaa pesukoneen huuhteluainesäiliöön tavallisen huuhteluaineen sijaan. 

Pyykkietikka auttaa sinua valloittamaan korkeimmatkin pyykkivuoret! Testaa ja tykästy toden teolla!

Lisätiedot

  • EAN: 6430022656758
  • Ainesosat: INCI: Aqua, Vinegar, Mentha Piperita Oil, Sodium Benzoate.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Huuhteluaine
  • Ominaisuudet: biohajoava, maakunta, vegaaninen