Musta saippua -suihke (musta saippua spray), 500 ml

Musta saippua -suihke (musta saippua spray), 500 ml
10,95 €
( 21,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Monikäyttöinen musta saippua nyt kätevässä suihkemuodossa!

Yksityiskohdat

Marius Fabre -sarjan klassikkomaineeseen yltänyt musta saippua nyt todella näppäräkäyttöisessä suihkemuodossa! Helppo käyttää: suihki pestävälle pinnalle ja pese paikka puhtaaksi käden käänteessä - ja luontoa likaamatta!

Monikäyttöisyytensä ansiosta suuren suosion saavuttanut musta saippua on ainutlaatuisen tuote kodin siivoukseen. Oliiviöljypohjainen musta saippua puhdistaa hellävaraisesti kaikki kodin pinnat. Kylpyhuoneen, keittiön ja tahrojen lisäksi se sopii myös mm. nahan, autojen, veneiden sekä lemmikkieläinten pesuun. 

Biohajoava ja ympäristöystävällinen musta saippua on täysin luonnollinen ja ECOCERT-sertifioitu.

Käyttöohje: Musta saippua -suihke on valmis käytettäväksi eikä sitä tarvitse huuhdella. Suihki vaan paikat puhtaiksi!

Marius Fabre on valmistanut jo 115 vuoden ajan Ranskan Provencessa oliiviöljystä Black Soapia eli Mustaa Saippuaa. Se on luonnollinen ja erittäin tehokas, taloudellinen ja ekologinen tuote puhdistamaan kaikki kodin pinnat. Se korvaa kymmenen erilaista puhdistustuotetta ja siitä tulee lopulta korvaamaton tuote, erityisesti keittiössä.

Musta saippua sopii kaikkien kodin pintojen puhdistukseen, lattioille, kaakelille, hopealle, kuparille, nahalle, vaatteille ja tahroille, lemmikkieläimen pesuun, grillin puhdistukseen jne.

Lisätiedot

  • EAN: 3298656600515
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Musta saippua
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen