Astianpesuaine Essential, sitruuna, 500 ml

Astianpesuaine Essential, sitruuna, 500 ml
3,99 €
( 7,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Ecover-astianpesuaine on tiskivuorikiipeilijän paras kaveri!

"Tätä ostan aina kerta toisensa jälkeen, sillä tykkään siitä miten riittoisa tämä tiskiaine on. Sen pesutehoon voi aina luottaa, eikä astioihin ja pannuihin jää rasvajälkiä."

- Emma

”Olen pyrkinyt siirtymään kokonaan ekologisiin pesuaineisiin. Siivoaminen on paljon mielekkäämpää, kun pesuaineet ovat ystävällisiä sekä ympäristölle että iholle! Suosittelen esimerkiksi Ecoverin käsitiskiainetta, joka on Ecocert-sertifioitu ja sisältää vain luonnollisia hajusteita. Suosittelen tutustumaan!” 

- Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas

"Puhdistaa tiskit tehokkaasti ja tuntuu hellältä iholla!"

- Tuisku

Yksityiskohdat

Tiskivuorikiipeilijän paras kaveri on tämä Ecover-sarjan upouusi käsitiskiaine, joka on ystävällinen niin iholle kuin ympäristöllekin!

Ecover-sarjan biohajoava astianpesuaine on mainio kumppani - vaikkapa mökillekin mukaan! Käsitiskiin tarkoitettu, nestemäinen Ecover-astianpesuaine on riittoisa ja fiksu valinta. Testaa ja ihastu itsekin!

Ecover on visioinut puhtaammasta tulevaisuudesta jo vuodesta 1979 saakka. Siksi jokainen Ecover-tuote symboloi yli 35 vuotista tutkimusta ja tuotekehitystä kestävän kehityksen saralla.

Uusi Ecocert-sertifioitu, ainoastaan luonnollisia hajusteita sisältävä Ecover Essential-tuotesarja on kunnianosoitus luonnolle ja uutteralle kehitystyölle ympäristöystävällisten pesuaineiden kehittämiseksi.

Ecover Essential- sarja on Ecocert-sertifioitu ja sitä on saatavilla ainoastaan erityisliikkeistä ja luontaistuotekaupoista - marketeissä myydään Ecoverin raaka-aineiltaan "kovempaa linjaa".

Ecover Essential -sarjan kaikissa tuotteissa on Ecocert-merkki, joka takaa:
- että tuote on vähintään 95% luonnollinen. Suurin osa tuotteistamme yltää yli 99%:iin;
- että ympäristöystävälliset menetelmät kattavat koko tuotantoprosessin;
- että pakkaukset ovat kierrätettäviä. Meille tämä ei ole ongelma, koska pullomme on valmistettu 25% kierrätysmuovista ja 75% sokeriruo’osta valmistetusta muovista.

Ecocert-sertifioinnissa ei tarkasteta pelkästään tuotteen sisältöä, vaan myös sen valmistustapa – mikä on hyvin tärkeä juttu ympäristönkin kannalta. 
Vegaaninen valinta.

Lisätiedot

  • EAN: 5412533003161
  • Ainesosat:

    5-15%:  ionittomat tensidit; <5%: anioniset tensidit, hajuste (limonene), maitohappo; Muut: vesi, natriumsitraatti, lauryylilaktaatti

    5-15%:  nonjoniska tensider; <5%: anjoniska tensider, parfym (limonene), mjölksyra; Övriga: vatten, natriumsitrat, lauryl laktat

  • Alkuperämaa: Belgia
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen