Konetiskijauhe, sitruunaruoho, 1000 g

Konetiskijauhe, sitruunaruoho, 1000 g
15,85 €
( 15,85 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava maakunta vegaaninen
Kirkkaita astioista ilman haitallisia jäämiä!

Yksityiskohdat

Kirkkaat astiat luonnollisesti saat tällä kotimaisella ekopesuaineella!

Ole Hyvä -sarjan sitruunaruohonraikas konetiskijauhe pesee astiasi putipuhtaiksi turvallisesti ja luontoa likaamatta. Se on täydellisesti ja nopeasti biohajoava tuote.

Tällä konestiskiaineella pestäessä astioista tulee kirkkaita ilman haitallisia jäämiä. Kotimaisen konetiskijauhen pesutehon takaavat mm. klooriton, vehnätensidi, sooda sekä natriumbikarbonaatti eli leivonnastakin tuttu ruokasooda.

Tämä pesujauhe sopii mitä mainioimmin kaikkiin kotikäyttöisiin tiskikoneisiin. HUOM! Ei sovellu käytettäväksi hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille, jotka suositellaan pestäväksi käsin Ole Hyvä astianpesuaineella.

Annostelu: Tavallisen likaiset astiat: 1 ruokalusikallinen (= 15 g).
Erityisen likaiset astiat: 2 ruokalusikallista (30 g).

Jauhe annostellaan koneen pesuainelokeroon.

Ole Hyvä Dish Washing Powder, Sparkling clear dishes in natural way Ole Hyvä Dish Washing Powder cleans your dishes ecologically and safely. It is a completely and fast biodegradable product. It leaves the dishes sparkling clear without any harmful residues.

Lisätiedot

  • EAN: 6430022656192
  • Ainesosat:

    INCI: Sodium citrate, sodium carbonate, sodium disilicate, sodium percarbonate, sodium bicarbonate, sodium metasilicate, polyaspartate, iminodisuccinate, glycerine, alkylpolyglycoside, sodium laurylsulfate.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: biohajoava, maakunta, vegaaninen