Konetiskiaine Essential, classic sitruuna, 0.5 kg

25 tablettia
Konetiskiaine Essential, classic sitruuna, 0.5 kg
25 tablettia
8,99 €
( 17,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Ecover-konetiskiaineella peset astiat puhtaiksi luontoa likaamatta!

Yksityiskohdat

Tässäpä astianpesukoneeseen käytettäväksi konetiskiainepakkaus huippusuosittua Ecover-laatua! 

Tässä pesussa ei luontokaan likaannu - testaa ja totea loistava pesuteho!  Ei eläinkokeita - erinomaista ja luontoa säästävää pesutehoa sitäkin enemmän.

Ecover on visioinut puhtaammasta tulevaisuudesta jo vuodesta 1979 saakka. Siksi jokainen Ecover-tuote symboloi yli 35 vuotista tutkimusta ja tuotekehitystä kestävän kehityksen saralla.

Uusi Ecocert-sertifioitu, ainoastaan luonnollisia hajusteita sisältävä Ecover Essential-tuotesarja on kunnianosoitus luonnolle ja uutteralle kehitystyölle ympäristöystävällisten pesuaineiden kehittämiseksi.

Ecover Essential- sarja on Ecocert-sertifioitu ja sitä on saatavilla ainoastaan erityisliikkeistä ja luontaistuotekaupoista - marketeissä myydään Ecoverin raaka-aineiltaan "kovempaa linjaa".

Ecover Essential -sarjan kaikissa tuotteissa on Ecocert-merkki, joka takaa:
- että tuote on vähintään 95% luonnollinen. Suurin osa tuotteistamme yltää yli 99%:iin;
- että ympäristöystävälliset menetelmät kattavat koko tuotantoprosessin;
- että pakkaukset ovat kierrätettäviä. Meille tämä ei ole ongelma, koska pullomme on valmistettu 25% kierrätysmuovista ja 75% sokeriruo’osta valmistetusta muovista.

Ecocert-sertifioinnissa ei tarkasteta pelkästään tuotteen sisältöä, vaan myös sen valmistustapa – mikä on hyvin tärkeä juttu ympäristönkin kannalta. 
Vegaaninen valinta.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 25 tablettia
  • EAN: 5412533404708
  • Ainesosat:

    5-15%: happipohjaiset valkaisuaineet; <5% ionittomat tensidit, entsyymit (subtilisin, amylaasi), hajuste (limonene, sitraali); muut: natriumsitraatti, natriumkarbonaatti, natriumsilikaatti, natriumbikarbonaatti, polypeptidi, valkaisuaktivaattori, sorbitoli, glyseriini, natriumglukonatti

    5-15%: syrbaserade blekmedel; <5% nonjoniska tensider, entsymer (subtilisin, amylas), parfym (limonene, sitral); övriga: natriumsitrat, natriumkarbonat, natriumsilikat, natriumbikarbonat, polypeptid, blekningsaktivator, sorbitol, glyserin, natriumglukonat

  • Alkuperämaa: Belgia
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen