Kosteuttava vartalovoide, 150 ml

Kosteuttava vartalovoide, 150 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kosteuttava, ihoa ravitseva vartalovoide

Yksityiskohdat

Kosteuttava, ihoa ravitseva vartalovoide hoitaa hipiääsi hellävaraisesti.

Iho on jokaisen ihmisen suurin elin ja sillä on monia elintärkeitä tehtäviä. Ihoon mukana kehon lämpötilan, aineenvaihdunnan ja hermostollisen systeemin säätelyssä. Ja mahdollistaa kosketuksen nautinnon. Iho on myös suoja ulkoisen maailman ja sisäisen kehosi välissä. Aivan kuten kasvojesi iho, myös kehosi iho vaatii kunnollista puhdistamista ja kosteutusta sekä kaikkein tärkeimpänä kosketustasi.

PH 4,3 - 5,5. Vegaaninen.

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009820019,4751009821245
 • Ainesosat: INCI:

  Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Alcohol, Glycerin***, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Betaine, Algae (Algae) Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract*, Plantago Major (Plantain) Leaf Extract*, Stearic Acid, Palmitic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Lactic Acid, Aroma**

  * = Ingredients from Organic Farming  
  ** = Natural essential oils
  *** = Made using organic ingredients 

  100% of the total ingredients are from natural origin 
  13% of the total ingredients are from Organic Farming
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Vartalovoide
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen