Kosteuttava kasvosuihke, Brume biphase city-protect, 100 ml

Kosteuttava kasvosuihke, Brume biphase city-protect, 100 ml
29,95 €
( 299,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Happea ja elinvoimaa myös stressi-iholle.

”Tämä ihanasti vihreälle tuoksuva superkosteuttaja sisältää klorofyllejä ohranoraasta, on antioksidanttinen ja tuo iholle happea. Ohut, herkkä ja pintakuiva ihoni näytti jo muutaman päivän käytön jälkeen aivan toiselta! Ihana tuote - en pärjää enää ilman! Suosittelen kaikille jotka haluavat ihanan ihonsa näyttävän vieläkin ihanammalta!”

- Niina“Lehtivihreää sisältävä suihke saa auringon kuivattaman kesäihon hehkumaan. Sopii myös herkälle iholle, koska ei sisällä eteerisiä öljyjä.”

- Emmi“Brume biphase city-protect on maailman paras kasvovesi! Raikas lehtivihreää sisältävä suihke kosteuttaa, virkistää ja suojaa ihoa. Käytä kasvojenpesun jälkeen tai suihkauttele nassulle pitkin päivää, kun kaipaat pientä piristystä.”

- Johanna

Yksityiskohdat

Ranskalainen, ihastuttavan innovatiivinen klorofylli-sarja Alorée on nyt tuonut markkinoille tämän ihanan kasvosuihkeen! Suihkeen kasviperäiset raaka-aineet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa samalla kun klorofylli toimii antioksidanttina ja tuo iholle happea.

Kevyt suihkaus tätä 100 % luonnollista ihanuutta toimii mitä mainioimmin”stressisuihkeena” pitkin päivää virkistäen, rentouttaen ja heleyttäen ihoa.

Suihke sopii kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Se ei sisällä synteettisiä aineita tai listattuja allergeenejä ja siksi se sopiikin myös erikoisen herkälle iholle.

Alorée on ranskalainen ranskalainen, innovatiivinen klorofylli-sarja, jossa yhdistyvät luonnonmukainen kauneus ja nykyaikaisuus. Kaikki Alorée-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne hemmottelevat ihanaa ihoasi luonnollisesti.

Alorée on Alexandra Crocen kehittämä Chlorocosmétic –konsepti. Kaikki sarjan ihoa vitalisoivat tuotteet sisältävät ohran versoista saatavaa klorofylliä eli lehtivihreää (C.H.C.® eli Chlorophyllin Hordeum Complex), joka erottaa Alorée-sarjan muista luonnonkosmetiikasarjoista.

Alorée-sarjan tuotteissa on runsaasti iholle arvokkaita ja tärkeitä aktiivisia aineita kuten klorofylliä, polyfenoleja ja omega-rasvahappoja. Juuri nämä ainutlaatuiset ainesosat antavat iholle antioksidantteja sekä happea, jotka vahvistavat solujen aineenvaihduntaa ja ennen kaikkea suojaavat ihoa ennen aikaisilta vanhenemisen merkeiltä.

- Alorée- sarja on ilman eteerisiä öljyjä, jolloin se palvelee tuoksuallergisia, iho-ongelmaisia ja sitä voi käyttää raskaana olevat naiset.

- Alorée- sarja on täysin vegaaninen
- Alorée- sarja voitti Pariisin kosmetiikkamessujen pääpalkinnon 2011
- Alorée- sarja on maailman ensimmäinen klorofylliin perustuva sarja
- Alorée- sarja sopii hyvin myös miehille.

Alorée on myös luonnonkosmetiikan uranuurtaja: se toi markkinoille ensimmäisenä luonnonkosmetiikkaa olevan CC-voiteen.

Testaa ja vaikutu tuotteiden tehosta!

Lisätiedot

  • EAN: 3760172612032,3760210550203
  • Ainesosat: INCI: AQUA (WATER), HORDEUM VULGARE (BARLEY) EXTRACT*, BUTYLENE GLYCOL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL*, BETAINE, GLYCERIN, HORDEUM VULGARE (BARLEY) LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, SODIUM LEVULINATE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM ANISATE, CITRIC ACID.
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Kasvovedet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen