Kookosvesi, 330 ml

Kookosvesi, 330 ml
3,35 €
( 10,15 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Luonnon oma urheilujuoma!

”Tähän tuotteeseen olen jäänyt koukkuun. Rehellisesti, juurikaan liioittelematta, voin todeta, että MINÄ RAKASTAN COCOWELLIÄ Kiitos..”

- Sanna

Yksityiskohdat

Cocowell-kookosvesi on nuoren ja vihreän, noin kuuden kuukauden ikäisen kookospähkinän sisällä olevaa nestettä. Kookospähkinä kerätään puolen vuoden ikäisenä, avataan ja pähkinän sisältämä neste (kookosvesi) pullotetaan välittömästi steriiliin Tetra Pak -pakkaukseen. Mukaan ei lisätä kemiallisia säilöntäaineita - ainoastaan aavistuksen verran askorbiinihappoa (C-vitamiini) hapettumista estämään. Askorbiinihappoa ei ole geenimuunneltu.

Cocowell on kookosvettä sen parhaassa muodossa; aitoa, puhdasta ja parhaan makuista!

Korkeinta laatua tavoitellessa Cocowell ja paikallisen brasilialaiset farmarit käyttävät vain parhaita kookospähkinöitä, jotka ovat kypsyneet runsaassa auringossa lähellä päiväntasaajaa. Kookosveden pullottaminen tuotantoalueella välittömästi kookospähkinän avaamisen jälkeen varmistaa parhaan laadun. Cocowell-kookosvettä ei tarvitse pakastaa kuljetusta varten, eikä sen jälkeen uudelleen sulattaa. Näin takaamme tuoreimman ja aidoimman makuisen kookosveden mitä kuvitella saattaa.

Brasilialainen tuottaja ja Cocowell ovat hyvin tietoisia laatuvaatimuksista ja sosiaalisista velvoitteistaan. Partneriksi valittiin Brasilian kauppa- ja teollisuusministeriön suositusten perusteella yritys, jolla on tahraton rekisteri sekä hyvä maine sosiaalisesta käyttäytymisestään luontoja ja työntekijöitään kohtaan. Cocowellin käyttämät kookospähkinät kerätään yksityisten pientilallisten mailta ja pullottaminen tapahtuu tilojen välittömässä läheisyydessä. Tuotteen arvoketjusta jää tällöin suurempi osa sen alkuperämaahan ja tuottajille ja itse tuote voidaan kuljettaa Eurooppaan ilman vaatimusta kylmäkuljetuksesta - pieni kädenojennus parempaa huomista kohtaan.

Kookosvesi on luonnon oma urheilujuoma, jonka elektrolyyttitasapaino on sama kuin ihmisveren! Elektrolyyttien korvaaminen on erityisen tärkeää runsaan hikoilun jälkeen, jonka vuoksi kookosvesi onkin ihanteellinen juoma joogan jälkeen!

Viehättävän virkistävä kookosvesi on äärimmäisen terveellistä kulauteltavaa! Kuona-aineille kyytiä antava kookosvesi vitalisoi kehoa ja pitää yllä ja palauttaa ihanteellisella tavalla nestetasapainoa. Erityisen suositeltavaa kookosveden nauttiminen on urheilusuoritusten jälkeen! Tämä kookosvesi on valmistettu luomukookoksesta - Sinun ja ympäristön parhaaksi.Lisätiedot

 • EAN: 9120038752021,9120038754018
 • Ainesosat: Ainesosa: Kookospähkinä*, askorbiinihappo.
  *=luomulaatua.

  Ravintosisältö / 100 ml: Energiaa, 87 kJ / 20 kcal
  Proteiinia, 0,1 g
  Hiilihydraatteja, 5 g
  Rasvaa, 0 g
 • Alkuperämaa: Brasilia
 • Tuotetyyppi: Kookosvedet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen