Kookosvesi, 330 ml

Kookosvesi, 330 ml
2,85 €
( 8,64 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Hörppää ja hurmaannu!

"Kun aurinko paistaa kirkkaasti ja haluaa raikastaa oloa, jääkylmä kookosvesi on ihan parasta! :) Se kosteuttaa kehoa jopa paremmin kuin vesi!"

- Tanja

Yksityiskohdat

Anna virvoittavan viettelevän kookosjuoman elvyttää kroppasi entistäkin ehommaksi! Huippusuosittu, luomulaatuinen Aquaverde-kookosjuoma on herkullinen kulauteltava, joka lumoaa myös edullisella hinnallaan. Maista ja ihastu!

Herkullinen kookosjuoma vitalisoi kehoa - se on siis janojuoma vailla vertaa!

Railakkaan raikas Aquaverde-kookosjuoma on luomulaatuinen lumous ja helteisen kesäpäivän kukkein kulauteltava - hörppää ja hurmaannu!

HUOM! Tämä juoma ei ole 100 % kookosvesi vaan Aquavede-kookosjuoma on valmistettu luomulaatuisesta kookosvesitiivisteestä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4260183 211334,4260183210054,4260183211334
 • Ainesosat: Ainesosat: kookosvesitiiviste, vesi*
  * = luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 ml:
  Energiaa: 17 Kcal
  Proteiineja: 0,7 g
  Hiilihydraatteja: 3,7 g
  Rasvaa: 0,1 g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Kookosvedet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen