Kookospalmusokeri (kookossokeri), 400 g

Kookospalmusokeri (kookossokeri), 400 g
5,30 €
( 13,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ravintorikasta makeaa!

”Palmusokeri on pelastukseni, koska tunnustaudun sokerihiireksi. Kuivahedelmät tms. eivät todellakaan korvaa herkuttelua mun kohdalla. Turvallinen, terveellinen ja ei edes juurikaan nosta verensokeria - en voi makeuttajalta enempää vaatia. Toimii myös lapsilla eli suosittelen lämmöllä.”

- Susanna

Yksityiskohdat

Kookossokeri on tehty tavanomaisen kookospalmun (cocos nucifera) kukinnon nektarista. Sokeri tuotetaan viiltämällä kukinto auki ja valuttamalla nektari astiaan, jonka jälkeen nektari keitetään sokeriksi. Missään vaiheessa palmua ei kaadeta eikä nektarin kerääminen vahingoita puuta millään lailla. Kookospalmu tuottaa kolmesta neljään satoa vuodessa ja seuraavasta sadosta voidaan taas saada kookospähkinöitä. Usein käytetty metodi on myös ns. "kerrosviljely" jossa alimmista kukista kerätään nektari ja ylemmät kukinnot saavan kasvaa pähkinöiksi. Kookospalmua ei kaadeta sokerin tuottamiseksi eikä sademetsää kaadeta kookospalmun alta, kookospalmusta ei tuoteta biopolttoainetta.

Kookospalmusokeri on hyvä vaihtoehto perinteiselle sokerille. Kookossokerilla on matala glykeeminen indeksi.

Kookospalmusokeria käytetään normaalin sokerin tavoin makeutukseen, leivontaan jne. Kookossokerin maku on hyvin lähellä täysruokosokeria, mutta karamellimainen vivahde on tehnyt siitä monien suosikin juuri sen hurmaavan maun puolesta.

Lisätiedot

  • EAN: 6430033172506
  • Ainesosat: Ainesosat: 100% kookoksenkukinnon nektari. Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Indonesia
  • Tuotetyyppi: Sokerit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen