Kookosöljy, 200 ml, 200 ml

Kookosöljy, 200 ml, 200 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
-

Yksityiskohdat

Sentrifugoitu Premium Kookosöljy. Yksinoikeudella Suomessa Thaimaalaiselta huipputuottajalta.

Kookosöljyn valmistusmenetelmistä separaattori- eli sentrifugimenetelmä on vaativin ja sitä pidetään yleisesti parhaana. Varmistaaksemme markkinoiden korkeimman laadun, Voimaruuan Sentrifugoitu Premium Kookosöljy on tehty täysin uniikilla tuplasuodatetun sentrifugoinnin ja kylmäprosessoinnin yhdistelmällä, joka on kehitetty yhteistyössä Bangkokin yliopiston kanssa. Tämä ainutlaatuinen menetelmä takaa huippulaadun ja herkullisen maun lisäksi sen, että kookosöljymme säilyttää sen kirkkaan, puhtaan ja kermaisen rakenteen sekä kookoksen luonnollisen aromin myös säilytyksessä. Kookosöljyn korkean laadun maistaa, tuntee kermaisesta rakenteesta sekä näkee öljyn ollessa sulana. Korkeaan laatuun kuuluu ettei sakkaa valu sulassa öljyssä pohjalle.

g/100g
Kapryylihappo C8:0 7,36-7,78
Kapriinihappo C10:0 5,70-6,13
Lauriinihappo C12:0 46,81-47,67
Steariinihappo C18:0 3,06-3,29
Myristiinihappo C14:0 18,40-19,40

Öljy valmistetaan vain tuoreimmista eettisen menetelmän mukaan luomuviljellyistä pähkinöistä niiden ollessa parhaimmillaan. Laadunvarmistus tapahtuu Thaimaassa käsipelillä, jolloin kookoksesta otetaan käyttöön vain kaikista parhaat osat. Olemme käyneet itse paikan päällä tutustumassa tuotantoprosessiin ja viljelmiin varmistuaksemme, että tarjoamme sitä mitä lupaamme: markkinoiden parasta, uniikkia ja luomusertifioitua neitsytkookosöljyä.

Käyttö:

Voit käyttää Kookosöljyä ruoanlaitossa, leivonnassa, ihonhoidossa, tai vaikkapa nauttia sitä pienen määrän päivässä ihan sellaisenaan.Tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6417187109923
  • Ainesosat: Ainesosat: Kookosöljy*. *=luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Thaimaa
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen