Kookosöljy, sentrifugoitu, 450 ml

Kookosöljy, sentrifugoitu, 450 ml

Normaali hinta: 11,95 €

Special Price 7,95 €

( 17,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Jookos kookos - terveytesi tueksi!

"Harjoitukset ja kisat vaativat paljon, ja kulutus on usein todella kova, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Kookosöljyllä saan erinomaisen lisän kovaan energian tarpeeseen ja pitkäkestoisiin harjoituksiin lisää voimaa. Ja onpahan hyvää myös ulkoisesti kolhuille ja ruhjeille mitä metsässä ja mäessä tulee pyöräillessä hankittua :).. ja matka jatkuu!"

- Eeva Pöllänen, Ruohonjuuren asiakas ja SM-tason alamäkipyöräilijä“Voimaruoka-kookosöljy on ehdottomasti pehmein, maukkain maultaan ja sametinpehmeä koostumukseltaan. Erityisen hyvä raakaleivonnassa tai suoraan purkista energiaa antamaan.”

- Mikko”Tämä on paras kookosöljy mitä löytyy! Täydellinen ihonhoitoon, raakaleivontaan ja muuhun ruuanlaittoon.”

- Henriikka”Voimaruoka-sarjan kookosöljyssä on pehmeä maku ja samettinen koostumus. Monikäyttöinen öljy: kasvoille, koko vartalon hoitoon, hiuksiin tehohoitona, ruoanlaittoon, oli pulling -öljyksi, ja moneen muuhun!”

- Padma“”Voimaruoka-sarjan kookosöljy on ehdoton suosikkini kookosöljyistä. Siitä lähtien kun tätä ensi kerran maistoin, ei ole muut öljyt maistuneet. Todella laadukas ja monikäyttöinen.”

- Jeni"Ehdottomasti parasta kookosöljyä. Rakenne on mitä hienoin ja maku on kevyt."

- Mikko

Yksityiskohdat

Todella pehmeä ja herkullinen sentrifugoitu premium-laatuinen kookosöljy. Yksinoikeudella Suomessa Thaimaalaiselta huipputuottajalta.

Kookosöljyn valmistusmenetelmistä separaattori- eli sentrifugimenetelmä on vaativin ja sitä pidetään yleisesti parhaana. Varmistaakseen markkinoiden korkeimman laadun, Voimaruuan Sentrifugoitu Premium Kookosöljy on tehty täysin uniikilla tuplasuodatetun sentrifugoinnin ja kylmäprosessoinnin yhdistelmällä, joka on kehitetty yhteistyössä Bangkokin yliopiston kanssa. Tämä ainutlaatuinen menetelmä takaa huippulaadun ja herkullisen maun lisäksi sen, että tämä kookosöljy säilyttää sen kirkkaan, puhtaan ja kermaisen rakenteen sekä kookoksen luonnollisen aromin myös säilytyksessä. Kookosöljyn korkean laadun maistaa, tuntee kermaisesta rakenteesta sekä näkee öljyn ollessa sulana. Korkeaan laatuun kuuluu ettei sakkaa valu sulassa öljyssä pohjalle.

Käyttö:

Monipuolista kookosöljyä voi myös käyttää ulkoisesti ihon- ja hiustenhoidossa: Öljystä voi valmistaa hiusnaamion, sitä voi käyttää kosteusvoiteena, hierontaöljynä.

Voimaruoalta kerrotaan, että öljy valmistetaan vain tuoreimmista eettisen menetelmän mukaan luomuviljellyistä pähkinöistä niiden ollessa parhaimmillaan. Laadunvarmistus tapahtuu Thaimaassa käsipelillä, jolloin kookoksesta otetaan käyttöön vain kaikista parhaat osat. Olemme käyneet itse paikan päällä tutustumassa tuotantoprosessiin ja viljelmiin varmistuaksemme, että tarjoamme sitä mitä lupaamme: markkinoiden parasta, uniikkia ja luomusertifioitua neitsytkookosöljyä.

Voimaruoan kookosöljy on tarkkaan testattu.
Sen rasvahappokoostumus on erinomainen.

g/100g

Kapryylihappo C8:0 7,36-7,78

Kapriinihappo C10:0 5,70-6,13

Lauriinihappo C12:0 46,81-47,67

Steariinihappo C18:0 3,06-3,29

Myristiinihappo C14:0 18,40-19,40


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6417187109190
  • Ainesosat: Ainesosat: Kookosöljy*.
    *=luomulaatuinen.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Thaimaa
  • Tuotetyyppi: Kookos
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen