Kookosöljy, 450 g

Kookosöljy, 450 g
11,99 €
( 26,64 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Jookos - kookos!

"Harjoitukset ja kisat vaativat paljon, ja kulutus on usein todella kova, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Kookosöljyllä saan erinomaisen lisän kovaan energian tarpeeseen ja pitkäkestoisiin harjoituksiin lisää voimaa. Ja onpahan hyvää myös ulkoisesti kolhuille ja ruhjeille mitä metsässä ja mäessä tulee pyöräillessä hankittua :).. ja matka jatkuu!"

- Eeva Pöllänen, Ruohonjuuren asiakas ja SM-tason alamäkipyöräilijä

Yksityiskohdat

Maya goldin kylmäpuristettu extra-virgin neitsytkookosöljy on luomulaatuinen monikäyttö-öljy ruoanlaittoon sekä ihonhoitoon.

Huippusuosittua kookosöljyä voit mainiosti käyttää sekä ulkoisesti että sisäisesti. Keittiöhommissa kookosöljy sopii mainiosti leivontaan, pirtelöihin ja suklaan valmistamiseen. Ruuanlaittoon ja paistamiseen kookosöljy sopii aivan erinomaisesti, koska se kestää hyvin kuumennusta. Voit käyttää kookosöljyä myös leivällä levitteenä tai syödä sellaisenaan, suoraan purkista.

Ulkoisesti käytettynä kookosöljyä on oivallinen apu kuivalle iholle ihoöljynä käytettynä. Kookosöljystä saat myös tehokkaan deodorantin ja hiusnaamion. Suosittelemmekin lämpimästi varaamaan yhden purkin kookosöljyä keittiöön ja toisen kylpyhuoneeseen! Testaa ja tykästy!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 8718819120261
  • Ainesosat: Ainesosat: Kylmäpuristettu luomu kookosöljy.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kookos