Kookosöljy, 500 ml

Kookosöljy, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Korkealaatuinen Reilun Kaupan kylmäpuristettu neitsytkookosöljy!

Yksityiskohdat

Ekovistan kookosöljy on Reilun Kaupan sertifioima kylmäpuristettu luomuöljy. Reilu kauppa tarkoittaa kehitysmaiden viljelijöille ja työntekijöille oikeudenmukaisempaa kaupankäyntiä ja mahdollisuutta kehittää tuotantoaan ja yhteisöään kestävästi.

Lue lisää: www.reilukauppa.fi

Ekovistan kookosöljy on valmistettu Sri Lankalla kylmäerotuksella luomulaatuisista kookoksista. Kookosöljy on täysin luonnollinen tuote ilman lisättyjä säilöntä- väri- tai lisäaineita.

Kookosöljy on monipuolinen ja terveellinen öljy, joka sopii hyvin mm. ruuanlaittoon ja leivontaan tai vaikkapa smoothien sekaan. Aasiassa kookosöljyä on käytetty perinteisesti myös ihonhoidossa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039911048
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% kylmäpuristettu reilun kaupan kookosöljy*. *=Luomulaatuinen.

  Koostumus: Rasvaa: 100%
  Josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 91,9%
  Josta kertatyydyttymättömiä: 6,2%
  Josta monityydyttymättömiä: 1,9%
 • Alkuperämaa: Ei
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, reilu, superfood, vegaaninen