Kookosöljy, cuisine tuoksuton, 470 ml

Kookosöljy, cuisine tuoksuton, 470 ml
7,90 €
( 16,81 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Tuoksuton ja mieto kookosöljy ruoanlaittoon!

Yksityiskohdat

Täydellinen valinta kotikeittiöön! Bionan cuisine-kookosöljy sopii kaikenlaiseen kokkaukseen - kookosöljyn hyödyt nappaat sen avulla helposti käyttöösi ilman kookoksen makua.

Tässä siis sinulle erityisesti ruoanlaittoon soveltuva, maultaan erittäin mieto kookosöljy. Bionan cuisine-kookosöljy on kevyesti höyrytetty kookoksen maun ja tuoksun poistamiseksi, joten se sopii mainiosti ruoanlaittoon, leivontaan ja paistamiseen myös korkeissa lämpötiloissa.

Ulkoisesti käytettynä kookosöljyä on oivallinen apu kuivalle iholle ihoöljynä käytettynä. Kookosöljystä saat myös tehokkaan deodorantin ja hiusnaamion. Suosittelemmekin lämpimästi varaamaan yhden purkin kookosöljyä keittiöön ja toisen kylpyhuoneeseen! Testaa ja tykästy! 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

 • EAN: 5032722313583
 • Ainesosat: Ainesosat: kookosöljy* . *=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 3776kJ/894 kcal
  Proteiini 0g
  Hiihihydraatti 0 g
  Rasva 99,85 g
  mistä tyydyttyneitä rasvoja 81,5-100g
  monityydyttymättömiä rasvoja 1-2,7 g
  tyydyttymättömiä rasvoja 5-8g

  Rasvahappokoostumus:

  Kapryylihappo C:8 4,6-10 g
  Kapryylihappo C:10 5-8 g
  Lauriinihappo 45,1-53,2 g
  Myristiinihappo 16,8-21 g
  Palmitiinihappo C:16 7,5-10,2 g
  Steariinihappo 2-4 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen