Kookosöljy, 400 ml

Kookosöljy, 400 ml
10,95 €
( 27,38 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu reilu vegaaninen
Jookos kookos!

Tiesitkö, että... myös laulajatar Anna Abreu hoitaa hipiäänsä kookosöljyllä! Anna kertoo Trendi-lehdessä käyttävänsä kookosöljyä vartalon kuorintaan: "Sekoita pieni kourallinen Himalajan suolaa noin ruokalusikalliseen neitsytkookosöljyä ja hiero kostealle iholle ennen suihkussa käyntiä"

- Anna

Yksityiskohdat

Bio Planeten herkullinen ja pehmeä neitsytkookosöljy. Puhtaasta tuoreesta kookoksen hedelmälihasta kylmäpuristamalla valmistettu neitsytkookosöljy, sertifioitua luomutuotantoa Filippiineiltä.

Käyttö:

Kookosöljy on herkullinen ja terveellinen kasviöljy, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen leivonnasta paistamiseen (kestää hyvin kuumentamista ja se on erinomainen paistorasva) ja kauneudenhoitoon. Kookosöljy koostuu muista kasviöljyistä poiketen pääosin tyydyttyneistä rasvoista. Tyydyttyneistä rasvoista n. 45 % on keskipitkäketjuista lauriinihappoja.

Bio Planeten neitsytkookosöljy on peräisin Filippiineiltä kestävältä perheviljelmältä, jossa se kasvatetaan ilman metsähakkuita, sekaviljelynä muun puuston joukossa. Viljelijät keräävät kookospähkinät itse. Kypsät kookospähkinät irrotetaan joko kiipeämällä puuhun ja poimimalla ne käsin tai pitkällä bambukepillä, jonka päähän on kiinnitetty veitsi. Bio Planeten kookosöljyn tuotannon missään vaiheessa ei käytetä koulutettuja apinoita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 3445020105569,4260355580138
 • Ainesosat: Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 890 kcal
  Rasvat
  Tyydyttyneet 93 g
  Kertatyydyttymättömät 6 g
  Monityydyttymättömät 1g
  Kolesteroli 0 g

  Rasvahappokoostumus:
  Lauriinihappo 51,5%
  Myristiinihappo 20%
  Palmitiinihappo 9,7%
  Öljyhappo 7,3%
  Kapryylihappo 5,9%
  Kapriinihappo 6,3%
  Steariinihappo 2,3%
  Lioleenihappo 1,8%
 • Alkuperämaa: Filippiinit
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, reilu, vegaaninen