Kookosmanna, 1 l

Kookosmanna, 1 l
19,99 €
( 19,99 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu superfood vegaaninen

Yksityiskohdat

Reilun kaupan sertifikaatin omaava, luomulaatuinen kookossose (toiselta nimeltään kookosmanna) on kermaisen herkullisen, itse kivimyllyssä luomutuotetuista kookoksista jauhettua herkullista, pehmeää ja kermaista sosetta helppoon ja terveelliseen herkutteluun.

Paljon kehuja ja suosituksia kerännyt kookossose sisältää paljon kuitua, terveydelle hyödyllisiä puolipitkiä rasvahappoja (MCT), rautaa sekä mangaania. Siinä on myös hurja määrä lauriinihappoa.

Lusikoi kookossosetta suuhusi sellaisenaan tai käytä esimerkiksi osana smoothieta, raakasuklaata tai leivontaa. Kookossose on aivan erinomaisen herkullista lettujen ja pannukakkujen päällä. Voit maustaa sosetta mm. sulalla raakasuklaalla tai vaikka vaniljalla!

Kookosta ei missään vaiheessa ole kuumennettu. Luomulaatua - ja Reilua kauppaa: Sinun ja ympäristönkin parhaaksi!

Foodinin kookossoseen eli -mannan ero muihin vastaaviin tuotteisiin on se, että tämä kookosmanna valmistetaan käsityönä Foodinin toimesta hellästi kivimyllyssä. Tämän vuoksi on 100 %:n varmaa, ettei valmistuksessa lämpötilä nouse ikinä edes 42°C tasolle vaan kookosmanna valmistetaan n. 35°C lämpötilassa- eli tuote on taatusti raakaa. Kivimyllyä käyttämällä manna on samettisen pehmeää.

Kookosmanna on kookoksenlihaa ja näinollen hyvin monikäyttöistä. Voit valmistaa kookosmannasta itse kookoskermaa- tai maitoa, käyttää osana ruoanlaittoa ja leivontaa, raakajäätelöä, smoothieita tai lusikoida sellaisenaan.

Kookosmannan käyttö kookoskerman valmistuksessa: 1 osa kookosmannaa 2 osaa vettä

Kookosmannan käyttö kookosmaidon valmistuksessa: 1 osa kookosmannaa 3 osaa vettä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051825583
 • Ainesosat: Kookos. *=Luomutuotettu.
 • Nutrition Info:

  Ravintosisältö / 100 g:

  Energiaa: 2761 kJ / 660 kcal
  Rasvaa: 64,5 g
  - josta tyydyttyneitä: 57,22
  Hiilihydraatteja: 7,35
  - joista sokereita 7,35 g
  Ravintokuituja: 16,3 g
  Proteiinia 6,8 g

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, superfood, vegaaninen