Kookosmaito, 1 l

Kookosmaito, 1 l
6,95 €
( 6,95 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu sokeriton vegaaninen
Jookos kookos - luomulaatuinen kookosmaito riittoisassa pakkauksessa

Yksityiskohdat

Erityisesti kokkaukseen tarkoitettu, lempeän kermainen kookosmaito on luomulaatuinen lumous. Litran kokoinen säästöpakkaus riittää moneen murkinaan - sillä pötkii pitkälle ruokiensa rikastuttamisessa!

Kookosmaito sopii toki myös smoothieiden ja jälkiruokien loihtimiseen - tai melkeinpä mihin tahansa! Vegaaninen viettelys - maista ja innostu itsekin!

Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ei säilöntäaineita tai väriaineita. Ravistettava ennen käyttöä. Säilyy avaamisen jälkeen jääkaapissa 3 päivää.

Tämä komea kookosunelma on peräisin Cocomin kookosviljelmiltä, jotka sijaitsevat Sri Lankan kookoskolmion sydämessä, vehreässä ja perinteikkäässä ympäristössä.  Luonnonmukainen viljelyperinne on kulkenut mukana sukupolvesta toiseen. Työpäivät alkavat yhdessä perinteistä kola kanda -yrttikookospuuroa aamiaiseksi nauttien.

Cocomi tarjoaa viljelijöilleen mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen erilaisten koulutusten ja taitojen jaon kautta. Näin perheet oppivat toisiltaan ja saavat tärkeää tukea myös yhteisön ulkopuolelta. Kaikki Cocomin työntekijät ovat oikeutettuja ilmaiseen terveydenhoitoon, jonka osana omalääkäri vierailee kookosviljelmillä säännöllisesti.

Rajiyah’n perheellä on pitkä historia luomuviljelyssä. Luomuviennin he aloittivat jo vuonna 1989 Sri Lankan ensimmäisenä luomusertifioituna yrityksenä. Cocomi on sukupolvenvaihdoksen tulos. Keskeisin arvo on pysynyt samana vuosikymmenestä toiseen: työskennellä luonnon ehdoilla, kunnoittaen ja suojellen luonnollista ja perinteistä maatilojen elämänkiertoa.

Lisätiedot

 • EAN: 4792038023040
 • Ainesosat: Ainesosat: kookosuute* (60%), vesi, guarkumi. *=luomutuotantoa.

  Ravintosisältö / 100g:
  Energiaa 169 kcal
  Rasvaa 17g,
  josta tyydyttyneitä 16 g
  Hiilihydraatteja 2,5 g,
  josta sokereita 0,5g
  Kuitua 0g
  Proteiinia 1,5g
  Suolaa 0,013g
 • Alkuperämaa: Ei
 • Tuotetyyppi: Kookos, Kookosmaito
 • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, sokeriton, vegaaninen