Kookoskerma, 200 g

Kookoskerma, 200 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Kookoskerma kruunaa vegaanisetkin murkinat!

Yksityiskohdat

Lempeän täyteläinen liehittelijä on tämä vegaaninen, luomulaatuinen kookoskerma! Kookoskerman avulla saat ruokiisi täyteläistä makua - ihan ilman muuuta!

Ei lisättyä sokeria, ei keinotekoisia aromeita, ei säilöntäaineita. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Älä säilytä jääkaapissa.

Tämä komea kookosunelma on peräisin Cocomin kookosviljelmiltä, jotka sijaitsevat Sri Lankan kookoskolmion sydämessä, vehreässä ja perinteikkäässä ympäristössä.  Luonnonmukainen viljelyperinne on kulkenut mukana sukupolvesta toiseen. Työpäivät alkavat yhdessä perinteistä kola kanda -yrttikookospuuroa aamiaiseksi nauttien.

Cocomi tarjoaa viljelijöilleen mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen erilaisten koulutusten ja taitojen jaon kautta. Näin perheet oppivat toisiltaan ja saavat tärkeää tukea myös yhteisön ulkopuolelta. Kaikki Cocomin työntekijät ovat oikeutettuja ilmaiseen terveydenhoitoon, jonka osana omalääkäri vierailee kookosviljelmillä säännöllisesti.

Rajiyah’n perheellä on pitkä historia luomuviljelyssä. Luomuviennin he aloittivat jo vuonna 1989 Sri Lankan ensimmäisenä luomusertifioituna yrityksenä. Cocomi on sukupolvenvaihdoksen tulos. Keskeisin arvo on pysynyt samana vuosikymmenestä toiseen: työskennellä luonnon ehdoilla, kunnoittaen ja suojellen luonnollista ja perinteistä maatilojen elämänkiertoa.

Lisätiedot

 • EAN: 4792038042003
 • Ainesosat:

  100% kookos*.

  * = luomutuotantoa.

  Ei lisättyä sokeria, ei keinotekoisia aromeita, ei säilöntäaineita. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Älä säilytä jääkaapissa.

  Ravintoarvot/100g:

  energia 2928 kJ (711 kcal),
  rasva 69g (josta tyydyttyneitä 64g),
  hiilihydraatti 7,4g (josta sokereita 7,4g),
  ravintokuitu 16,3g,
  proteiini 7g,
  suola 0,09g  (natrium 36 mg).

 • Alkuperämaa: Ei
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, sokeriton, vegaaninen