Kookosjauho, 1000 g

Kookosjauho, 1000 g
7,25 €
( 7,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu
Kookosjauho on monipuolisesti ravitseva ja kuitupitoinen valinta leipomuksiasikin rikastuttamaan.

Yksityiskohdat

Huiman suosion saavuttanut kookosjauho - nyt tarjolla keittiökaveriksesi varsin riittoisassa säästöpakkauksessa!

Kookosjauhon suuren suosion syyt ovat simppelit: kookosjauho on luontaisesti gluteeniton, erittäin proteiinipitoinen, runsaskuituinen ja vähähiilihydraattinen valinta.

Tässäpä siis leipomuksiasi säestämään iso pussillinen 100% kookosjauhoa - mukana ei siis ole yhtikäs mitään lisä- tai täyteaineita.

Runsasproteiinisena ja -kuituisena kookosjauho sopii hyvin diabeetikoille ja vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Kookosjauho on fiksu valinta myös keliaikioille, sillä kookosjauho ei sisällä ollenkaan gluteenia. Kookosjauho valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta tuoreesta kookospähkinän lihasta eli mallosta jauhamalla kuivattu kookosliha.

Kookosjauho on ravinteikas ja kuitupitoinen valinta, josta kroppasi kiittää. Kuitua kookosjauhossa on jopa 38 g / 100 g. Ruokalusikallinen kookosjauhoa sisältää 5 g kuitua.

Lisätäksesi leivonnaistesi kuitupitoisuutta kookosjauholla voi korvata noin 10-25 prosenttia käytettävästä jauhomäärästä.

Kookosjauho on luonnostaan hieman makean makuista, täten reseptien sokerimäärää voi halutessaan laskea. Kookosjauhoa voi lisätä oikein oivallisesti myös monenlaisiin pirtelöihin, muihin juomiin, puhtipuuroihin ja mysliin tai käyttää vaikkapa kotitekoisen jäätelön ainesosaksi.

Kookosjauho sopii mitä mainioimmin esimerkiksi osaseksi gluteenittomaan ja laktoosittoman ruokavalioon, sillä se ei sisällä viljan tai maidon ainesosia. Kookosjauho on puhdas luonnontuote, johon ei ole lisätty lisäaineita eikä sitä ole käsitelty kemiallisesti missään valmistusvaiheessa.Lisätiedot

 • EAN: 6430033178164
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kookosjauho*.
  * = Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Proteiinia, 19,7 g
  Hiilihydraatteja, 30,2 g
  Rasvaa, 10-12 g
  Ravintokuitua, 38,2 g
 • Alkuperämaa: Sri Lanka
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu