Kookosjauho, 350 g

Kookosjauho, 350 g
2,90 €
( 8,29 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Premium-laatuinen, kylmäjauhettu kookosjauho - Reilun kaupan valinta.

Yksityiskohdat

Foodin-sarjan kookosjauho on Reilun kaupan nautinto - testaa ja ihastu! Tämä premium-kookosjauho valmistetaan jauhamalla kuivattu kookosliha. Perinteisesti kookosjauho on sivutuote, kun kookoksesta puristetaan öljy. Huolellinen kuivaus ja varovainen jauhaminen takaa sen, että jauhossa on erinomainen aromi, se on pehmeäpi ja aromaattisempi kuin sivutuotteena valmistettu jauho.

Kookosjauho onkin:

- Luontaisesti gluteeniton
- Erittäin proteiinipitoinen
- Runsaskuituinen
- Vähähiilihydraattinen
- 100% kookosjauhoa, ei lisä-/täyteaineita

Sopii hyvin VHH-dieteille tai diabeetikoille. Sopii myös keliakikoille, sillä kookosjauho ei sisällä gluteenia. Kookosjauho valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta tuoreesta kookospähkinän lihasta eli mallosta.

Kookosjauho on ravinteikas ja kuitupitoinen. Kuitua siinä on jopa 38g/ 100g. Ruokalusikallinen kookosjauhoa sisältää 5 g kuitua. Kookosjauho on myös matalahiilihydraattista, joten se sopii hyvin vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville.

Lisätäksesi leivonnaistesi kuitupitoisuutta kookosjauholla voi korvata noin 10-25 prosenttia käytettävästä jauhomäärästä. Kookosjauho on luonnostaan hieman makean makuista, täten reseptien sokerimäärää voi halutessaan laskea. Kookosjauhoa voi lisätä myös pirtelöihin, juomiin, puuroihin ja mysliin tai käyttää vaikkapa jäätelön ainesosaksi.

Kookosjauho sopii gluteenittomaan ja laktoosittoman ruokavalioon. Se ei sisällä viljan tai maidon ainesosia. Kookosjauho on puhdas luonnontuote, johon ei ole lisätty lisäaineita eikä sitä ole käsitelty kemiallisesti missään valmistusvaiheessa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051825712,6430055211504,6430055211504.,6430055215670
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% Kookosjauho*.*= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa: 339 kcal
  Rasvaa: 9,1 g
  Hiilihydraatteja: 8,6 g
  Ravintokuitua: 36,4 g
  Proteiinia: 18,4 g
 • Alkuperämaa: Sri Lanka
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, luomu, rawfood