Kookosjauho, 1000 g

Kookosjauho, 1000 g
12,45 €
( 12,45 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kuitupitoinen karppaajankin kaveri!

Yksityiskohdat

CocoVi kookosjauho valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta tuoreesta kookospähkinän lihasta. Kookosjauho sopii gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon. Se ei sisällä viljan tai maidon ainesosia. Kookosjauho on ravinteikas ja kuitupitoinen, sisältäen jopa 38 % ravintokuitua! Kookosjauho sisältää vain vähän hiilihydraatteja, joten se soveltuu hiilihydraattitietoista ruokavaliota noudattaville.

Kookosjauhoa voi käyttää leivontaan, pirtelöihin, puuroihin, mysliin... se antaa ravinteikkaan kuitulisän sekä miellyttävän kookoksen maun. Lisätäksesi leivonnaisten kuitupitoisuutta kookosjauholla voi korvata noin 10-25 % käytettävästä jauhomäärästä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei kookosjauhokaan toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617150792
 • Ainesosat: Ainesosat: kookosjauho*.*=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Proteiinia, 19,7 g
  Hiilihydraatteja, 30,2 g
  Rasvaa, 10-12 g
  Ravintokuitua, 38,2 g
 • Alkuperämaa: Intia
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu