Kookosjauho, 500 g

Kookosjauho, 500 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ravinteikas kookosjauho terveellisempiin leivonnaisiin!

Yksityiskohdat

Bionan kookosjauho on jauhettu hienoimmista luomulaatuisista kookospähkinöistä. Kookosjauho on terveellinen vaihtoehto leivonnassa käytettäväksi vähnä- tai muiden viljajauhojen sijaan. Sopii sekä makeisiin että suolaisiin leivonnaisiin.

Kookosjauho sopii gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon. Se ei sisällä viljan tai maidon ainesosia. Kookosjauho on ravinteikas ja kuitupitoinen. Kookosjauho sisältää vain vähän hiilihydraatteja, joten se soveltuu hiilihydraattitietoista ruokavaliota noudattaville.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että kookosjauhotkaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722312692
 • Ainesosat: Ainesosat: kookos*. * = Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 1431 kJ/339 kCal
  Proteiini 18,4 g
  Hiilihydraatti 46 g
  mistä sokereita 9,6 g
  Rasvaa 9,1g
  joista, tyydyttyneitä 8,0 g
  Ravintokuitu 36,4 g
  Suola 0,14 mg
 • Alkuperämaa: Filippiinit
 • Tuotetyyppi: Kookos
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen