Konjac sponge -ihonpuhdistussieni, vihreä tee (kaikille ihotyypeille)

Konjac sponge -ihonpuhdistussieni, vihreä tee (kaikille ihotyypeille)

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Anna Konjac Spongen tehdä taikoja ihanalla ihollasi!

“Ehdoton lemppari kasvojen puhdistuksessa. Varsinkin näin talvella kun pintakuivuus iskee, konjac sponge kuorii kasvot hellästi. Myös vannoutuneena huulipunan käyttäjänä huulet on talvella helposti rohtuneet, kasvojen pesun yhteydessä kun pyöräyttää spongea huulilla niin kyllä taas kelpaa pusutella.”

- Reetta

Yksityiskohdat

Suuren suosion saavuttaneet Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet tuovat hellävaraisesti lisätehoa kasvojen puhdistukseen. Tämä vihreää teetä tehoaineenaan sisältävä ihonpuhdistussieni on tarkoitettu kaikille ihotyypeille.

Ne on valmistettu 100 % kasviskuidusta. Biohajoavat, hellävaraiset, pH: ta tasapainottavat ja luonnollisesti syväpuhdistavat kasvojenpesusienet tekevät ihonpuhdistuksesta melkeinpä juhlaa!

Testaa ja ihastu itsekin!

Ekovistan Konjac-sieni on kääritty kierrätettävään ja biohajoavaan polyolefiinimuoviin, joka suojaa sientä kosteudelta ja epäpuhtauksilta. Vaikka muovikääre on biohajoava, niin hajoamisprosessi on hidas ja tämän vuoksi tätä muovikäärettä ei kannata kompostoida, vaan laittaa se muun energiajätteen joukkoon.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039917088
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Konjac
  • Ominaisuudet: biohajoava