Konjac sponge-ihonpuhdistussieni, kurkuma (aikuiselle iholle)

Konjac sponge-ihonpuhdistussieni, kurkuma (aikuiselle iholle)

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Konjac Sponge tuo tehoa ihon putsaamiseen!

“Tällä ihmesienellä pyyhin puhdistusmaidon kasvoiltani ja iho on jokaista huokosta myöten puhdas ja raikas! Sienen sisältämä kurkumauute pitää näpyt ja rypyt poissa ;) ! “

- Niina"Oiva apu kasvojen puhdistamisessa, myös öljymäisten kasvojen putsareiden kanssa! Poistaa kuolleen ihosolukon hellävaraisesti ja ei ärsytä herkkääkään ihoa. Iho näyttää selvästi kirkkaammalta ja kuulaammalta!"

- Jonna

Yksityiskohdat

Suuren suosion saavuttaneet Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet tuovat hellävaraisesti lisätehoa kasvojen puhdistukseen. Tämä tulehduksiakin lievittävää kurkumaa tehoaineenaan sisältävä ihonpuhdistussieni on tarkoitettu aikuiselle, ikääntyvälle iholle, joka kaipaa kirkastusta ja virkistystä.

Ne on valmistettu 100 % kasviskuidusta. Biohajoavat, hellävaraiset, pH: ta tasapainottavat ja luonnollisesti syväpuhdistavat kasvojenpesusienet tekevät ihonpuhdistuksesta melkeinpä juhlaa!

Testaa ja ihastu itsekin!

Ekovistan Konjac-sieni on kääritty kierrätettävään ja biohajoavaan polyolefiinimuoviin, joka suojaa sientä kosteudelta ja epäpuhtauksilta. Vaikka muovikääre on biohajoava, niin hajoamisprosessi on hidas ja tämän vuoksi tätä muovikäärettä ei kannata kompostoida, vaan laittaa se muun energiajätteen joukkoon.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039917118
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Konjac
  • Ominaisuudet: biohajoava