Konetiskitabletit, 1400 g

Konetiskitabletit, 1400 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Joka kodin säästöpakkaus!

“Ecoverin konetiskitabletit ovat mukavuudenhaluisen ja helppoutta kaipaavan tiedostavan ihmisen vaihtoehto. Hyvän mielen, ekologiset tiskikonetabletit todella riittoisassa säästöpakkauksessa!”

- Tiia

Yksityiskohdat

Ecoverin laadukkaat konetiskitabletit nyt isossa säästöpakkauksessa!

Ecoverin kasvi- ja mineraalipohjaiset konetiskitabletit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia päivittäisessä käytössä. Pesee astiat tehokkaasti, luontoa säästäen! Ei sisällä zeoliittia.

Ecover on Belgialainen ekologisiin pesuaineisiin erikoistunut yritys. Luontoystävällisyyden lisäksi ecover-pesuaineet ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita. Ecoverilta löydät kaiken tarvittavan kodin pintojen, astioiden ja pyykin puhdistukseen, sekä hieman muutakin. Ecoverin tehdas Belgiassa on rakennettu ekologisista materiaaleista ja pitää sisällään muun muassa tehokkaan kierrätysjärjestelmän, jotta tuotteiden valmistuskin kuormittaisi ympäristöä mahdollisimman vähän.

Lisätiedot

  • EAN: 5412533005936
  • Ainesosat: INCI: 30% sitraatti, 5-15% happipohjaiset valkaisuaineet, karbonaatti, disilikaatti, bikarbonaatti, <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, polypeptidi, valkaisuaktivaattori, entsyymi, hajusteet (tyyppi: sitrushedelmät (sis. limonene)), glukonaatti, sorbitoli, glyseriini.
  • Alkuperämaa: Belgia
  • Tuotetyyppi: Konetiskiaine
  • Ominaisuudet: biohajoava