Konetiskiaine, 26 tyynyä, 416 g

Konetiskiaine, 26 tyynyä, 416 g
11,95 €
( 28,73 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava hiilineutraali vegaaninen
Myrkytön vaihtoehto tiskikoneeseen - avuksi tiskivuorikiipeilijöille

”Tämä on astianpesukoneen käyttäjälle paras valinta: pesee hyvin ja kirkastaa lasit. On loistavaa, että tästä ekopesuaineesta on jätetty pois ne pahimmat myrkyt ja keittiössä tämä helpoimman kautta tiskaajakin saa olla hyvällä omallatunnolla. Attituden muutkin pesuaineet ovat aivan loistavia!”

- Hanna

Yksityiskohdat

On päinselvää, että tiskivuorten valloittamiseen tarvitaan aivan erityisiä supersankareita, jotka vastoinkäymisistä piittamatta hoitavat homman kotiin. Avuksi näille arjen erityisosaajille rientää nyt Attitude-sarjan konetiskiaine, joka pesee tiskit koneessa puhtaaksi luontoa rahtustakaan likaamatta. Fosfaatiton ja klooriton, sekä todella helppokäyttöinen konetiskiaine on pakattu valmiisiin pesutyynyihin, jotka liukenevat koneeseen.

Attitude on maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja, johon kuuluvat kodinpuhdistustuotteiden lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä biohajoavat vaipat.

SERTIFIOIDUSTI LUONNOLLINEN Kaikki Attitude -tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti.

HIILIDIOKSIDINEUTRAALI Kaikki Attitude -tuotteet myötävaikuttavat omalla osallaan taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan. Tuotteiden valmistaja vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita.

PS: Attitude-tuotteet ovat myös eläinkokeeton ja vegaaninen valinta - testaa ja totea teho!

Lisätiedot

  • EAN: 0626232132267,626232132267,626232332261,626232432282,626232532272
  • Ainesosat: Sodium carbonate, Sodium citrate, Sodium percarbonate, Sodium silicate, Vegetable non-ionic surfactants, Enzymes
  • Alkuperämaa: Kanada
  • Tuotetyyppi: Konetiskiaine
  • Ominaisuudet: biohajoava, hiilineutraali, vegaaninen