Kombucha, vesimeloni, 330 ml

Kombucha, vesimeloni, 330 ml

Normaali hinta: 3,89 €

Special Price 2,40 €

( 7,27 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton vegaaninen
Kukkea kulauteltava aistiesi iloksi!

Yksityiskohdat

HUOM! Tämän tuotteen parasta ennen -päiväys on 7.8.2020 ja juuri siksi saat sen nyt erittäin edullisesti. Nappaa hyvä tarjous itsellesi - ja sammuta jano samalla helposti ja herkullisesti!

--------------------

Tiesitkö, että Lo Bros -sarjan kulauteltavat valittiin Ruohonjuuren parhaiksi kylmiksi juomiksi?

Raadin perustelut: “Näissä kombuchoissa parasta ovat mahtavat maut ja se, että maitohappobakteerit ovat juomissa visusti tallella. Ruohonjuuren raati kiittää myös Lo Bros -sarjan juomien vähäsokerisuutta ja sarja laajaa makuvalikoimaa”.

Lo Bros -sarjan kombucha on mojova mahtijuoma, joka toden totta saa hymyn huulillesi - ja ruuansulatuselimistösi iloiseksi! Lo Bros -kombucha on fermentoimalla, perinteiseen tapaan valmistettu viettelys, joka sopii täydellisesti janojuomaksi sekä aterian kylkeen nautittavaksi.

 Lo Bros -sarjan kombucha on mahdottomas maukas ja hersyvän terveellinen vaihtoehto sokeri- ja kofeiinipohjaisille virvoitusjuomille. Tämän juoman vatsasikin valitsisi!

Jalo janonsammuttaja etsii uutta kotia, pääseekö kombuchojen kuningas kenties sinun makuhermojasi helisyttelemään? Suosittelemme, sillä tämä trendikäs kulauteltava on toden totta terveyttä tulvillaan!

Tässäpä tarjolla kumppanikseksi vesimelonin makuinen kombucha, josta vatsasikin iloitsee.

Suuren suosion saavuttanut kombucha on raikas terveysjuoma, joka valmistetaan makeutetusta teestä fermentoimalla. Lopputuloksena on virkistävä, luonnollisesti hiilihapollinen juoma, jonka makeutus on fermentoinnin aikana hajonnut orgaanisiksi hapoiksi ja yhdisteiksi.

Kombuchan juuret juontuvat yli 2000 vuoden taakse Kaakkois-Aasiaan. Siellä juoma tunnetaan myös ”pitkän iän -juomana” sekä ”ihmeteenä”. Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa.

Suosittelemme suurella sydämellä tätä laadukasta, makuhermoja helisyttelevää kombuchaa voimajuomaksi myös silloin, kun veto on poissa ja olo kuin olmilla. Tämän ihanan "ihmejuoman" kietaistuasi tunnet vaikutukset ihan itse - maista ja tykästy toden teolla!

Lo:n veljekset (The Lo brothers) kasvoivat perheessä, jossa laadukas ruoka ja juoma olivat sydämen asioita. Kasvettuaan aikuisille veljekset perustivat Lo Bros -nimisen yrityksen, kenties juurikin tuon oikeaa ruokaa ja rehellistä ravintoa painottavan kotikasvatuksensa tuloksena. Lo:n veljekset alkoivat valmistaa aluksi pieniä määriä kotitekoista kombuchaa pikkuruiselle, mutta uskolliselle melbournelaisjoukolle. Sana voittamattomista voimajuomista levisi pian laajemmalle ja tuotanto laajeni ympäri Australiaa ja Uutta Seelantia. Ruohonjuureen Lo Bros -mahtijuomat saapuvat Englannissa, jossa niitä valmistetaan Lo:n veljesten alkuperäisillä resepteillä. Lo Bros -juomat ovat kulauteltavia, joita vatsasikin ostaisi. Sarjan kombuchat ja omenaviinietikkapohjaiset juomat ovatkin vuosien varrella nousseet suureen suosioon niin terveellisiä juomia kuin ruuansulatuksen toimivuutta arvostavien keskuudessa. Lo Bros -terveysjuomat ovat vähäsokerisia viettelyksiä, jotka tuovat elinvoimaa elämääsi.

Juo siis itsesi entistäkin ehommaksi!

Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

  • EAN: 5060593390266
  • Ainesosat:

    Kombucha* (99%)(vesi, kombucha-viljelmä*, vihreä tee*, oolong tee*, raakasokeri*), luonnolliset aromit (vesimeloni), musta porkkanauute, elävää viljelystä. *= Sertifioitu luomuaines Ingredienser: Kombucha * (99%) (vatten, kombucha skörd *, grönt te *, oolong te *, rårörsocker *), naturliga aromer (vattenmelon), svart morotsextrakt, levande odling. * = Certifierad ekologisk

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kombucha
  • Ominaisuudet: gluteeniton, vegaaninen