Kombucha, vaahtera, 330 ml

Kombucha, vaahtera, 330 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Juo itsesi iloiseksi!

Yksityiskohdat

Legendaarinen Vigo Kombucha Original on tässä kätevästi tarjolla makuhermojasi helisyttelemään. Otatko haasteen vastaan?

Tämä mustalla porkkanamehulla ja safloritiivisteellä rikastettu, muikean makuinen kombucha (kombutsa) on kevyesti poreileva, terhakoittava terveysjuoma, joka saa makuhermosi helähtelemään! Hyvänmakuinen, hiukan simaiseksikin kehuttu valinta, josta myös vatsasi kiittää!

Kombucha on vitalisoiva terveysjuoma, joka virvoittaa uuvahtaneen kehon ja mielen entistä ehompaan kukoistukseen!

Luonnollinen, huikaiseva virkeysjuoma kombucha valmistetaan perinteiseen kiinalaiseen tapaan, jotta kaikki terveysvaikutukset ja maku säilyisivät ihanteellisesti.

Vigo-sarjan kehuttu kombucha on valmistettu seoksesta valkoista ja mustaa teetä, jotka käymisen tuloksena antavat ainutlaatuisen, hyvin virkistävän ja täynnä terveyttä olevan makunautinnon.


Ylvään makumaailman maalaavat, hapattamalla valmistetut kombuchat ovat nousseet suureen suosioon etenkin vatsan ja suoliston hyvinvoinnista kiinnostuneiden laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa.

Tiedäthän sen, että komeinkaan kombucha ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 5902768514827
 • Ainesosat: Ainesosat:
  lähdevesi, fermentoitu yrttiteetiiviste, hedelmäuute, musta porkkanamehu, saflori tiiviste, omenaviinietikka, hiilidioksidi, luonnolliset aromit, sokerikulööri, stabiliointiaine: puuhartsi glysiroliesteri.
  Hapot: maitohappo, omenahappo.
  Vitamiinit: B3,B6, B7 ja B12.
 • Alkuperämaa: Puola
 • Tuotetyyppi: Kombucha
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen