Kombucha, tyrni, 330 ml

Kombucha, tyrni, 330 ml
3,89 €
( 11,79 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Kombucha on kulauteltavien aatelia!

"Oh, miten ihanan hapokasta. Tässä mahtavassa kombuchassa maistuu pohjoisen tyrni yhdistettynä mahdottoman hyvään teemakumaailmaan. Aivan älytön herkkujuoma vaikkapa puistopiknikeille (+ruokakin sulaa helpommin). Ehdoton suositus kaikille kuplivaisten ystäville ja varsinkin saunajuomana ihan MUST. Tähän jää koukkuun ;) <3"

- Toni

Yksityiskohdat

Kombucha on paitsi tämän hetken trendikkäintä kulauteltavaa, myös vitalisoiva terveysjuoma, joka on noussut suureen suosioon etenkin terveystietoisten asiakkaidemme keskuudessa. Tässä kombucha-laadussa makuhermojasi helisyttelee ravinteikas tyrni. Maista ja ihastu itsekin!

Luonnollinen, huipputehokas virkeysjuoma kombucha valmistetaan käsityönä Keuruun ekokylässä perinteiseen kiinalaiseen tapaan, jotta kaikki terveysvaikutukset ja maku säilyisivät ihanteellisesti. Maista ja innostu!

PS: Kellaripanimon kombucha on kuohuva kulauteltava! Juoma saattaa siis avattaessa kuohua erittäin voimakkaasti. Jäähdytä juoma huolella aina ennen avaamista, ja avaa mieluiten iso lasi tai muu astia käden ulottuvilla.

Kellaripanimon Kombucha tuotetaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä erityisen kombucha-kasvuston avulla. Tämä kasvusto muistuttaa jossakin mielessä erilaisten hapantuotteiden valmistuksessa käytettävää juurta, mutta on kuitenkin hyvin omanlaisensa hyödyllisten hiivojen ja bakteerien muodostama kokonaisuus. Kombuchalla on pitkä yli 2000 vuoden käyttöhistoria mm. Venäjällä, Kiinassa ja Japanissa.

Kombuchan valmistusprosessissa sokeroituun teepohjaan kehittyy kombucha-viljelmän lisäämisen myötä maitohappobakteereita, erilaisia orgaanisia happoja, ja internetistä löytyvien väitteiden mukaan paljon muuta elimistölle hyödyllistä. Käymisprosessin päätteeksi juomassa on 2 – 6 g / 100 ml sokeria, mikä on vähemmän kuin esim. omenamehussa tai virvoitusjuomissa.

Kombucha-juomaa ei pastöroida – tästä johtuen juomaan saattaa kehittyä rihmastoa tai sakkaa, jonka voi nauttia juoman mukana. Kombucha säilyy matalan PH-arvonsa johdosta turvallisesti vuosia tiiviisti suljetussa pullossa, mutta saattaa muuttua maultaan happamammaksi pitkän säilytyksen myötä.

Käymisprosessissa on mahdollista kehittyä jonkin verran alkoholia (<1.2%). Tämän vuoksi kombucha ei sovi lapsille, raskaana oleville naisille tai muille käyttäjäryhmille, joille pienikin alkoholimäärä voisi olla haitallista. Kombucha saattaa olla muiden käymispohjaisten tuotteiden tavoin sopimaton histamiini-yliherkkyydestä kärsiville.

Koska kombucha tuotetaan luontaisen käymismenetelmän avulla, niin jokainen erä on uniikki: maun nyanssit, happoisuus ja muut tekijät vaihtelevat. Useimmiten pulloa avatessa kuuluu pieni sihahdus, tai vähintään kuplia nousee pintaan. Nämä kuplat ovat luontaisesti kehittynyttä hiilihappoa.

Tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä, ole yhteyksissä suoraan Kellaripanimoon kotisivun www.kellaripanimo.fi -lomakkeella tai puhelimitse 040 3500 363.

Kellaripanimon tuotteilla on täysi tyytyväisyystakuu. Kyl väl innan flaskan öppnas, tendens att skumma! Refrigerate well before opening! Foamy!

Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

 • EAN: 50988777788,6430058710059,6430058710448
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Vesi, sokeri*, Chun Mee vihreä tee*, musta tee*, tyrnimehu*, kombucha-viljelmä*

  * = Luomu


  Ingredienser: Vatten, socker*, Chun Mee grönt te*, svart te*, havtornsaft*, kombucha-kultur*

  * = Ekologisk

 • Nutrition Info:

  Ravintosisältö 100 ml / Näringsvärde 100 ml

  Energia / Energi 82 kj / 19,6 kcal
  Rasva / Fett 0 g
  – josta tyydyttynyttä / varav mättade 0 g
  Hiilihydraatit / Kolhydrater 4,9 g
  – josta sokereita / varav sockerarter 4,9 g
  Proteiini / Protein 0 g
  Suola / Salt 0 g

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kombucha
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen