Kombucha, mesiangervo, 330 ml

Kombucha, mesiangervo, 330 ml
3,90 €
( 11,82 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Kesän makuinen kombucha saa aistisi avautumaan!

"Mahtava kotimainen kesäjuoma luonnon kuplilla :)"

- Sini

Yksityiskohdat

Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Tämä kombucha on ryyditetty mesiangervolla, joka tuo juomaa mukavaa makoisuutta - ja kesän käden käänteessä talvenkin keskelle.

Suosittelemme suurella sydämellä tätä laadukasta, makuhermoja helisyttelevää kombuchaa voimajuomaksi myös silloin, kun veto on poissa ja olo kuin olmilla.

Tämän ihanan ihmejuoman kietaistuasi tunnet vaikutukset ihan itse - maista ja tykästy toden teolla.

Luonnollinen, huipputehokas virkeysjuoma kombucha valmistetaan käsityönä Keuruun ekokylässä perinteiseen kiinalaiseen tapaan, jotta kaikki terveysvaikutukset ja maku säilyisivät ihanteellisesti. Maista ja innostu!

PS: Kellaripanimon kombucha on kuohuva kulauteltava! Juoma saattaa siis avattaessa kuohua erittäin voimakkaasti. Jäähdytä juoma huolella aina ennen avaamista, ja avaa mieluiten iso lasi tai muu astia käden ulottuvilla.

Tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä, ole yhteyksissä suoraan Kellaripanimoon kotisivun www.kellaripanimo.f -lomakkeella tai puhelimitse 040 3500 363.

Kellaripanimon tuotteilla on täysi tyytyväisyystakuu. Kyl väl innan flaskan öppnas, tendens att skumma! Refrigerate well before opening! Foamy!Lisätiedot

  • EAN: 6430058710073
  • Ainesosat: Ainesosat:
    vesi, sokeri, Chun Mee vihreä tee, mesiangervo, koivunlehti, kombucha-viljelmä.

    Käymismenetelmän avulla valmistettava juoma, johon saattaa muodostua pieni määrä alkoholia (< 1,2 %) Jäähdytä ennen avaamista, saattaa kuohua. Ei lapsille tai raskauden aikana. Saattaa sisältää sakkaa ja kombucha-kasvustoa.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kombucha
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen