Kombucha, classic, 330 ml

Kombucha, classic, 330 ml
3,90 €
( 11,82 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Kotimainen kombucha hemmottelee vatsaa ja makuhermoja!

Yksityiskohdat

Kombucha on paitsi tämän hetken trendikkäintä kulauteltavaa, myös vitalisoiva terveysjuoma, joka saa makuhermosi helähtelemään!

Kombucha (kombutsa) on kevyesti poreileva, terhakoittava, hyvänmakuinen terveysjuoma! Hiukan simaiseksikin kehuttu valinta, josta myös vatsasi kiittää!

Ylvään makumaailman maalaavat, hapattamalla valmistetut kombuchat ovat nousseet suureen suosioon etenkin vatsan ja suoliston hyvinvoinnista kiinnostuneiden laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa.

Luonnollinen, huipputehokas virkeysjuoma kombucha valmistetaan käsityönä Keuruun ekokylässä perinteiseen kiinalaiseen tapaan, jotta kaikki terveysvaikutukset ja maku säilyisivät ihanteellisesti. Maista ja innostu!

PS: Kellaripanimon kombucha on kuohuva kulauteltava! Juoma saattaa siis avattaessa kuohua erittäin voimakkaasti. Jäähdytä juoma huolella aina ennen avaamista, ja avaa mieluiten iso lasi tai muu astia käden ulottuvilla.

Tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä, ole yhteyksissä suoraan Kellaripanimoon kotisivun www.kellaripanimo.f -lomakkeella tai puhelimitse 040 3500 363.

Kellaripanimon tuotteilla on täysi tyytyväisyystakuu. Sisältää käymisprosessin seurauksena pieniä määriä alkoholia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430058710011
  • Ainesosat: Ainesosat:
    vesi, sokeri, Chun Mee vihreä tee, kombucha-viljelmä.

    Käymismenetelmän avulla valmistettava juoma, johon saattaa muodostua pieni määrä alkoholia (< 1,2 %) Jäähdytä ennen avaamista, saattaa kuohua. Ei lapsille tai raskauden aikana. Saattaa sisältää sakkaa ja kombucha-kasvustoa.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kombucha