Kolmivaikutteinen hammastahna (Triple Force), 100 ml

Kolmivaikutteinen hammastahna (Triple Force), 100 ml
6,95 €
( 69,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kolme "kärpästä" yhdellä iskulla!

Yksityiskohdat

Ecodenta-sarjan kolmivaikutteinen hammastahna sisältää valkoista savea, propolista ja Teavigoa.

Tämä hammaspeikon kauhistus hoitaa hampaita ja suuta hellävaraisesti, tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Hammastahnan sisältämä valkoinen savi tukee hammaskiilteen muodostumista samalla kun tahnan arvotettu propolis suojaa ikeniä ja ehkäisee iensairauksia.

Innovatiivinen Teavigo ehkäisee plakin ja hammaskiven muodostusta, hoitaa herkkiä ikeniä ja hampaita, sekä pitää suun raikkaana pitkään.

Ecodenta Triple effect -hammastahna on hammaslääkäreiden testaama ja Lithuanian University of Health Sciences hyväksymä, kolmivaikutteinen hammastahna. Ei sisällä fluoria. Hankaavuutta mitataan RDA-arvolla (Relative Dentin Abrasivity tai Radiotrace Dentin Abrasivity), jolle on asetettu kansainvälinen raja-arvo, 250 RDA. Monien hammaslääkäreiden mielestä tämä on liikaa ja RDA-arvon tulisi olla alle 100. RDA-arvoa ei ilmoiteta valitettavasti kaikissa hammastahnoissa, joten sen tarkistaminen voi olla vaikeaa. Myös harjaustekniikka, harja ja esim. happamien juomien nauttiminen juuri ennen harjausta vaikuttavat hampaan kulumiseen. Ecodentan Triple effect -tahnan hankausarvo on 95 RDA.

 

Lisätiedot

  • EAN: 4770001331903
  • Ainesosat: "INCI:
    Aqua*, Hydrated Silica*, Glycerin*, Sorbitol*, Bentonite*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Titanium Dioxide (Cl 77891), Epigallocatechin Gallate*, Propolis*, Alcohol*, Xantan Gum*, Aroma, Mentha Arvensis (Mint) Oil*, Limonene, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

    * = luomulaatuinen tai luonnollinen ainesosa"
  • Alkuperämaa: Liettua
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka