Kollageenijuoma-aines, beauty , 150 g

Kollageenijuoma-aines, beauty , 150 g
16,95 €
( 113,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon superfood
Kippis ja kulaus - kauneutesikin tueksi!

“Kollageenin merkitystä ihon hyvinvoinnissa ei voi liikaa hehkuttaa. Iän myötä kollageenin tuotanto ja pitoisuus ihossamme pienenee, joten sitä on siis hyvä saada lisäravinteena jotta ihomme olisi kiinteä ja upea vielä kypsemmälläkin iällä” -Hanna

Yksityiskohdat

Puhdistamon Kollageenijuoma-aines, beauty on täyttä tavaraa! Ihon kauneudesta kiinnostuneiden suosikiksi hehkutettu Kollageenijuoma-aines, beauty sisältää Verisol-kollageenipeptidiä, biotiiniä, MSM+C:tä, psylliumia, kollageenihydrolysaatti ja liukoista kuitua.

Tämän tuotteen sisältämä “Kauneusvitamiiniksikin” kutsuttu, huippusuosion saavuttanut biotiini eli B7-vitamiini tukee aivan erityisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Biotiinin on todettu edistävän hiustenkasvua, ehkäisevän hiustenlähtöä ja vahvistavan kynsiä. 

Puhdistamon Kollageenijuoma-aines, beauty on varsin monipuolinen tehokimara kauneutesi tueksi. Sitä on helppo käyttää: sekoita veteen ja juo itsesi entistäkin ehommaksi!

Tiesitkö, että noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa kollageenia? Kollageenin tuotanto siis vähenee iän myötä.Me kaikki olemme yksilöitä, joten muutokset kollageenin tuotannossa tapahtuvat myös yksilölliseen tahtiin.

Nuoressa ihossa kollageenia on peräti 70-75%. Kun kollageenin määrä vähenee, ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä iholla. Kollageenilisät ovatkin nousseet suureen suosioon ihon kauneudesta ja nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Kokeile ja innostu itsekin!

Annostus: 1 tl - 1 rkl /päivässä veden seassa nautittuna.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 
Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Ethän ylittele suositeltua annostusta ja säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039222021
  • Ainesosat: Peptiplus® kollageenipeptidi (naudasta), Verisol® -kollageenipeptidi (naudasta), OptiMSM, riisinlesejauhe (tocotrienols), banaanijauhe, psyllium, lohikäärmehedelmäjauhe, mansikkajauhe, vadelmajauhe, limettimehujauhe, amlauutejauhe, hydrolysoitu guarpapukuitu, luontainen aromi, guerande merisuola, molybdeeni, biotiini /

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kollageeni, Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: laktoositon, superfood