Koko perheen voimajuoma, 200 ml

Koko perheen voimajuoma, 200 ml
20,95 €
( 104,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Elinvoimaa kotimaisista luomuyrteistä ja marjoista!

Yksityiskohdat

Suomalaisista luomuyrteistä ja marjoista valmistettu koko perheen voimajuoma.

Arvoisa lukija. Frantsilan Luomuyrttitila ei ole lainsäätäjän mukaan lääketehdas. Tästä johtuen valmistamamme tuotteet kuuluvat elintarvike-, tai kosmetiikkalain alaisiin tuotteisiin. Koska laki rajoittaa elintarvikkeiden sairauksia parantavien tai terveyttä edistävien vaikutuksien esille tuomisen markkinoinnissa, emme voi niistä myöskään tässä kertoa.

Käyttö: 1 iso tl (n. 5ml) 2 kertaa vuorokaudessa. Lapsille 3-7 -vuotiaille 1/4tl, 8-12 -vuotiaille 1/2tl.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040718
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Malus domestica (omena, tuoremehu)*, Alcohol (alkoholi)*,Urtica dioica (nokkosen lehti, uutos)*, Ribes nigrum (mustaviinimarja, tuoremehu)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Vaccinium oxycoccos (karpalo, tuoremehu)*,Rubus chamaemorus (suomuurain, tuoremehu)*, Vaccinium uliginosum (juolukka, tuoremehu)*, Hippophae rhamnoides (tyrninmarja, tuoremehu)*, Empetrum nigrum (variksenmarja, tuoremehu)*, Taraxacum officinalis (voikukan lehti, uutos)*, Avena sativa (kauranverso, uutos)*, Equisetum arvense (peltokorte, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Sorbus aucuparia (pihlajan marja, tuoremehu)*.

  * = Luomua

  Tuote ei sisällä lisättyä sokeria, ravinnehiivoja, mehutiivisteitä eikä säilöntäaineita tai -happoja.

  Aineosat: %
  Tuoremehut 53% 
  Omenamehu 33% Mustaherukkamehu 7% Karpalomehu 4% Suomuurain mehu 3% Juolukkamehu 2% Tyrnimehu 2% Variksenmarjamehu 2%

  Aineosat: %
  Yrttiuutteet 47% 
  Nokkosen lehti 29,2% Siankärsämön kukka    8,2% Voikukan lehti 3,2% Kauranverso 3,2% Peltokorte 1,6% Puna-apilan kukka 1,6%

  Lopullinen etanolipitoisuus noin 11 til-%
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Ravintojuomat
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen