Koivumahlajuoma, original, 250 ml

Koivumahlajuoma, original, 250 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Choose your karma!

"Buddha Water on todella hyvänmakuinen juoma, joka piristää ja ilostuttaa ja antaa hyvää energiaa! Aurinkoista ja piristävää energiaa; aina valmiina vaikka laukussa mukana. Tämä jos joku pistää nesteet liikkeelle ja kuona aineet pihalle! Mainio treenikaveri - ei voi kun kehua!"

- Ciia

Yksityiskohdat

Buddha Water -mahlajuomat virkistävät kehon, rauhoittavat fiiliksen - ja maistuvat mitä mainioimmilta. Tartu nyt tölkkiin - sankaritekojen aika ei ole ohi!

Koivunmahlasta sisältää mm. C-vitamiinia, kaliumia, flavonoideja, ksylitolia, aminohappoja, ja veren kolesterolitasoja tutkitusti alentavaa saponiinia. Diureettisten ominaisuuksiensa vuoksi on koivunmahla detox-kuuria noudattavankin mieleen. Kalium ja antioksidantteja pullistelevat flavonoidit puolestaan nesteyttävät kehoa ja uudistavat ihoa.

Koivunmahla pistää siis todella kehosi nesteet liikkeeseen – kuona-aineiden karistajana ja lenkkien jälkilöylyjuomana mahlalimut ovat vailla vertaansa. Unohda toiselta puolelta maailmaa rahdatut kookosvedet ja nappaa treenikassiin kylän viilein virvoittaja!

Buddha Waterin koivunmahla kerätään suomalaisista koivuista, hiilihapotetaan kevyesti, maustetaan aidoin aromein, ja makeutetetaan maltillisesti rypäletiivisteellä.

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna. Avattu tölkki säilyy jääkaapissa 5 pv.

Mahlalla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mahtavinkaan mahla ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7350044609046
  • Ainesosat: Ainesosat: Koivunmahlatiiviste*, hiilihapotettu vesi, rypäletiiviste*, sitruunahappo, luonnollinen omena-aromi. *luomutuotantoa.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Koivunmahla
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon